Connect with us

Király repjegyek

Szédületes Ázsia! Repjegyek Bécsből 124 900 Ft-tól (főszezon)

Szédületes Ázsia! Repjegyek Bécsből 124 900 Ft-tól (főszezon)

Szédületes Ázsia repjegyek! Pontosan így jellemeznénk a China Southern fergeteges kiárusítását Bécsből. Repjegykirályok, talán soha nem látott árakon foglalhattok most repjegyet a legcoolabb úti célokba és a jó hírnek még mindig nincs vége. Vár Ázsia a főszezonban és a csajok, valószínűleg a 23 kg-os feladott poggyásznak is megőrülnek.

Advertisement

Utazásod Bécsben kezdődik, majd egy műszaki megállóval folytatódik Ürümcsiben, álmaid úti céljától már csak egy szupergyors kantoni átszállás választ el. A repjegy ára tartalmazza az illetéket és a 23 kg-os feladott poggyászt is.

China Southern repjegyek 124 900 Ft-tól

✈Kuala Lumpur ✈Penang ✈Langkawi ✈ Bangkok ✈ Manila ✈ Jakarta ✈ Bali ✈ Kota Kinabalu ✈ Auckland

✈ China Southern Airlines 📅 főszezon ✅ 1 szupergyors átszállás 🛄 nagy poggyász

Bécs 1 átszállás 9 úti cél 1 átszállás Bécs
Kanton Kanton
124.900 Ft-tól Foglalj

Hasznos információk

Az egyes úti célokba egy átszállással juthatsz el Kantonban, viszont a repjegyek még egy műszaki megállóval járnak Ürümcsiben. A jó hír az, hogy Ürümcsibe nincs szükséged tranzitvízumra.

A China Southern légitársaság Kanton (CAN) felé induló járatai egy műszaki megállóval rendelkeznek Ürümcsiben (URC). A Kínán át egy harmadik országba repülő utasoknak már nincs szükségük tranzitvízumra Ürümcsiben, ám Ürümcsiből (URC) a leszállást követő 24 órán belül el kell hagyniuk az országot.

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top