Connect with us

Magazin

Szebb videót még nem láttál Isztambulról

Szebb videót még nem láttál Isztambulról

Isztambul az egyik legszebb város a világon. Nemcsak két kontinenst köt össze, de különböző kultúrákat is egy igazi török keverékbe. Barangold be az egész várost a mecsetek árnyékában, élvezd a vízi pipák és a fűszerek kellemes illatát. Sétálj egészen az Isteni bölcsesség templomáig. Látogass el mindenképp a piacra, ahol helyi finomságokat vásárolhatsz és kipróbálhatod a tipikus török alkudozást is. Felejts el minden előítéletet és nézd meg a videót Isztambulról, ahol Európa találkozik Ázsiával. 

Csak azok félnek és vannak teli előíteletekkel Isztambul kapcsán, akik még nem látogatták meg. A városnak 15 millió lakosa van és ma már rengeteg külföldi él itt, így tipikus török lakossal csak ritkán találkozhatsz.

Isztambulról


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top