Connect with us

Király repjegyek

Szaúd-Arábia hatalmas úszószerkezetet épít

Szaúd-Arábia hatalmas úszószerkezetet épít

A Neom nevezetű városban egy nyolcszög alakú hajózási kikötőt és logisztikai központot fognak kialakítani, amely a világ legnagyobb úszószerkezetét képviseli majd. A projekt célja egy kikötőváros felépítése a Vörös-tengeren.

Az egész kikötőváros megújuló energiával fog működni, ami minimálisra csökkenti az olajfüggőséget. Az Oxagon projekt nyolcszög alakú lesz, amelynek egyik része a szárazföldre, a másik pedig a Vörös-tengerbe nyúlik majd. 2030-ra kell elkészülnie. A várost rövid csatornákkal összekötött sávok fogják szegélyezni, valamint egy körutazási terminált és egy oceanográfiai kutatóközpontot is magában fog foglalni.

Forrás: Neom

„Az Oxagon a jövőben hozzá fog járulni az ipari fejlesztés szemléletmódjának megváltoztatásához, a környezetvédelemhez, a munkahelyteremtéshez, a regionális kereskedelemhez és Szaúd-Arábia kereskedelméhez, valamint támogatni fogja a globális kereskedelmi áramlások új fókuszpontjának kialakítását.” – nyilatkozott Mohammed bin Salman szaúd-arábiai trónörökös.

Forrás: Neom

Repjegyek Szaúd-Arábiába:

Forrás: Neom


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (4 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top