Connect with us

Hírek

Luxus és sok hely. A SWISS Airlines a Lufthansa mintájára új kabint mutatott be

Luxus és sok hely. A SWISS Airlines a Lufthansa mintájára új kabint mutatott be

A svájci légitársaság 2025-ben a német Lufthansa anyavállalat Allegris koncepciójához hasonló kabint vezet be SWISS Senses néven. Ezt az Airbus A350-es repülőgépek érkezésével teszi meg, de fokozatosan modernizálja az A330-300-as és a Boeing 777-300ER-es repülőgépeket is.

Négy repülési osztály, négy különböző élmény

Az utasok négy osztály közül választhatnak majd a hosszú távú járatok esetén. A 2022-ben bevezetett prémium turista osztály megtartja formavilágát, míg a kabinok új generációja, a „SWISS senses” 2025-től lesz elérhető az első, business és turista osztályon.

Hogyan néz ki a gyakorlatban? Mutatjuk a fotókat:

Első osztály (2025-től)

Business osztály (2025-től)

Premium Economy (jelenlegi verzió)

SWISS turista osztály (2025-től)

Az új modell a német Lufthansa anyavállalat nemrégiben bemutatott Allegris koncepciójára épül majd, stílusában, színében és dizájnjában a svájci légitársasághoz igazodva. Az egyes osztályok ülésparamétereiről már írtunk az Allegris koncepcióról szóló cikkben.

A Lufthansa fokozatosan vezeti be az új produktumot több leányvállalatánál. A csoporthoz a Lufthansa és a SWISS mellett az Austrian Airlines, a Brussels Airlines és az Eurowings is tartozik.

Nézd meg a Swiss Airlines új koncepcióját videón is:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top