Connect with us

Király repjegyek

Srí Lanka Budapestről a főszezonban 180 900 Ft-ért ( rövid átszállás, 2 x 23 kg poggyász)

Szuper hír Repjegykirályok, ha te is Srí Lankán nyaralnál és szeretnél remek áron utazni, akkor jó helyen jársz. Az Aeroflot légitársaság három új járatot nyitott Ázsiába, de minket leginkább Srí Lanka fogott meg. A könnycsepp alakú szigetre egy gyors átszállással Moszkvába utazhatsz, továbbá a repjegy ára tartalmazza a 2 x 23 kg feladott poggyászt és időpontokat a főszezonra találsz. Egyébként, az Aeroflotnak teljesen új repülőgép-flottája van, ezzel együtt jár a remek fedélzeti kiszolgálás, sőt az oroszországi átszállásnál nincs szükséged vízumra sem!

SRÍ LANKA 180 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március

Budapest – Colombo – Budapest 180.100 Ft    FOGLALD LE ITT

Mikor utazz Srí Lankára

A legjobb időszaknak január és április közötti hónapokat tartják. A csapadék valószínűsége ezekben a hónapokban minimális, mind a nyugati, mind a déli partokon, valamint a hegyekben sem jellemző. Július és szeptember között is kellemes időt tölthetsz el a keleti és déli strandokon. A csapadékmennyiség ezekben a hónapokban csak alkalmi, de az óceán nem teljesen békés, ezért nagyobb hullámokkal kell számítani.

Miért imádjuk Srí Lankát

Srí Lanka egy igazi paradicsom. A sziget kisebb, mint Írország, de több éghajlati övezete is van. A finom homokos strandoktól, a teaültetvényeken át, amelyek miatt több száz brit gyarmatosító érkezett a szigetre, buddhista templomok és vadállatokkal teli nemzeti parkok gazdagítják Ceylont. Srí Lanka hihetetlenül változatos, és sokkal többet kínál egy klasszikus luxus üdülésnél minőségi hotelekkel és tökéletes szolgáltatásokkal. Miért is ajánljuk mi is? Végtelen strandok, szörfözés, alacsony árak, minőségi teák, lenyűgöző történelem, finom ételek és kedves emberek.

Miért pont az Aeroflot?

Új repülőgépeik vannak, ingyenes választhatsz ülőhelyet, és a business osztályuk is figyelemre méltó. A legtutibbb ázsiai úti célokba repülnek és Moszkva elhelyezkedése miatt, kényelmes rövid átszállással közlekednek. Még nem repültél velük? Nézd meg a turista osztályt:

Srí Lanka Budapestről a főszezonban 180 900 Ft-ért ( rövid átszállás, 2 x 23 kg poggyász)
5 (100%) 1 vote

Facebook hozzászólások

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement
To Top