Connect with us

Király repjegyek

LOT: Budapestről Srí Lankára 189 900 Ft-tól (2 akciós repjegy)

LOT: Budapestről Srí Lankára 189 900 Ft-tól (2 akciós repjegy)

Srí Lanka egy kivételes üdülőparadicsom. Annak ellenére, hogy kisebb, mint Írország területe, több éghajlati övezete van. A szigetet finom szemcséjű homokos, kókuszpálmás tengerpartok, teaültetvények, buddhista templomok és gyönyörű nemzeti parkok jellemzik, nem csoda, hogy több száz brit gyarmatosítóknak felkeltette az érdeklődését. Srí Lanka egy rendkívül sokszínű szigetország, a luxusnyaralásokon és minőségi szolgáltatásokon kívül számos élménnyel gazdagítja azt, aki meglátogatja. És mindezt msot akciósan is megteheted, hisz 189 900 Ft-tól találtunk repjegyeket a LOT légitársasággal.

Srí Lanka 189 900 Ft

✔LOT ✔rövid átszállás ✔időpontok: január – március

Belépési feltételek:

Éghajlat

„Az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.”

Ha Srí Lanka, akkor tengerparti nyaralás. Srí Lankát egész évben trópusi éghajlat jellemzi. A sziget déli része egész évben várja az egzotikus élményre vágyó nyaralókat. Ha a tengerpartok mégsem mozgatnák meg fantáziád, bármikor meglátogathatod az ország hegyeit és teaültetvényeit. A monszun májustól szeptemberig tart. A csapadék intenzív de az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.

sri-lanka-tea-ultetveny

Strandok

„Ha csak a hullámok miatt jöttél Srí Lankára, indulj el keletre.”

Az utazók szerint a „legcoolabb” strandok délen és nyugaton vannak. Elsősorban gyerekes családok látogatják, de néhány szörfös is kedveli a jó hullámok miatt. A turisták ezeket a strandokat „Srí Lankai Riviéraként” emlegetik, mert a part homokja aranybarna, a partokat pedig pálmafák és teaültetvények szegélyezik. A legszebb partok Galle városka mellett találhatók. Ha csak a hullámok miatt jöttél Srí Lankára, indulj el keletre.

sry-lanka-tengerpart

Szállodák

„Nyaralás Srí Lankán egy repülőjegy áráért New Yorkba.”

Srí Lanka a turizmusból él, mégis megtartotta „eleganciáját”, mely megkülönbözteti a többi délkelet-ázsiai nyaralóhelytől. Talán azért, mert Srí Lankát elsősorban azok választják, akik a strandoláson túl többre vágynak. A szigeten számos szálloda található, olcsó szálláshelyektől egészen a legexkluzívabb létesítményekig. A választék széles, az árak barátiak, és ez a legjobb Srí Lankában. Nyaralás Srí Lankán egy New York-i repülőjegy áráért.

luxus-hotel-sri-lanka

Emberek

„Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni.”

Azt beszélik, hogy a szigetország lakosai a legvendégszeretőbbek a világon. Mindenhol mosolygó emberek jönnek szembe és a mosoly őszintének tűnik. Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni, mindenki beszélgetni akar, de ez egyáltalán nem zavaró. Nem úgy, mint a szomszédos Indiában.

sri-lanka-helyi-lakosok


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top