Connect with us

Király repjegyek

Qatar Airways: Budapestről Srí Lankára 169 900 Ft-ért

Qatar Airways: Budapestről Srí Lankára 169 900 Ft-ért

Srí Lanka egy kivételes üdülőparadicsom. Annak ellenére, hogy kisebb, mint Írország területe, több éghajlati övezete van. A szigetet finom szemcséjű homokos, kókuszpálmás tengerpartok, teaültetvények, buddhista templomok és gyönyörű nemzeti parkok jellemzik, nem csoda, hogy több száz brit gyarmatosítóknak felkeltette az érdeklődését. Srí Lanka egy rendkívül sokszínű szigetország, a luxusnyaralásokon és minőségi szolgáltatásokon kívül számos élménnyel gazdagítja azt, aki meglátogatja. És mindezt msot akciósan is megteheted, hisz 169 900 Ft-ért találtunk repjegyet a Qatar Airways-szel.

Advertisement

Srí Lanka 169 900 Ft

✔Qatar Airways ✔rövid átszállás ✔időpontok szeptembertől – januárig ✔30 kg poggyász

Budapest 1 átszállás Colombo 1 átszállás Budapest
Doha Doha
169.900 Ft Foglalj

Éghajlat

“Az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.”

Ha Srí Lanka, akkor tengerparti nyaralás. Srí Lankát egész évben trópusi éghajlat jellemzi. A sziget déli része egész évben várja az egzotikus élményre vágyó nyaralókat. Ha a tengerpartok mégsem mozgatnák meg fantáziád, bármikor meglátogathatod az ország hegyeit és teaültetvényeit. A monszun májustól szeptemberig tart. A csapadék intenzív de az eső biztosan nem rontja el a nyaralást, megvan a maga bája.

sri-lanka-tea-ultetveny

Strandok

“Ha csak a hullámok miatt jöttél Srí Lankára, indulj el keletre.”

Az utazók szerint a „legcoolabb” strandok délen és nyugaton vannak. Elsősorban gyerekes családok látogatják, de néhány szörfös is kedveli a jó hullámok miatt. A turisták ezeket a strandokat „Srí Lankai Riviéraként” emlegetik, mert a part homokja aranybarna, a partokat pedig pálmafák és teaültetvények szegélyezik. A legszebb partok Galle városka mellett találhatók. Ha csak a hullámok miatt jöttél Srí Lankára, indulj el keletre.

sry-lanka-tengerpart

Szállodák

“Nyaralás Srí Lankán egy repülőjegy áráért New Yorkba.”

Srí Lanka a turizmusból él, mégis megtartotta „eleganciáját”, mely megkülönbözteti a többi délkelet-ázsiai nyaralóhelytől. Talán azért, mert Srí Lankát elsősorban azok választják, akik a strandoláson túl többre vágynak. A szigeten számos szálloda található, olcsó szálláshelyektől egészen a legexkluzívabb létesítményekig. A választék széles, az árak barátiak, és ez a legjobb Srí Lankában. Nyaralás Srí Lankán egy New York-i repülőjegy áráért.

luxus-hotel-sri-lanka

Emberek

“Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni.”

Azt beszélik, hogy a szigetország lakosai a legvendégszeretőbbek a világon. Mindenhol mosolygó emberek jönnek szembe és a mosoly őszintének tűnik. Srí Lankán az emberek akkor is mosolyognak, ha semmit sem akarnak eladni, mindenki beszélgetni akar, de ez egyáltalán nem zavaró. Nem úgy, mint a szomszédos Indiában.

sri-lanka-helyi-lakosok


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top