Connect with us

Hírek

Spanyolországba úgy utazhatunk, mint a járvány előtt! Az ország eltörölte a belépési feltételekre vonatkozó korlátozásokat

Spanyolországba úgy utazhatunk, mint a járvány előtt! Az ország eltörölte a belépési feltételekre vonatkozó korlátozásokat

Június 2-tól Spanyolország eltörli a COVID-útlevél bemutatásának kötelezettségét a beutazáskor. A továbbiakban nem lesz szükség oltásra, a negatív teszteredményre vagy igazolásra a fertőzés átesettségről.

A beutazási intézkedések eltörlése az Európai Unióból, Norvégiából, Izlandról és Svájcból érkező turistákra vonatkozik.

2022. április 20-tól már nem kell maszkot viselni a belterekben (kivéve a tömegközlekedési eszközökön + egészségügyi és szociális létesítményekben)

Akciós repjegyek Spanyolországba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top