Connect with us

Király repjegyek

Skandináv szépség – Koppenhága, mindössze 13 578 Ft-tól

Mikor a legjobb meglátogatni Koppenhágát? Természetesen akkor, amikor pá forintért megvásárolhatod a jegyet. Találtunk egy szuper repjegyet Skandináviába, természetesen budapesti indulással. A repjegyek mindössze 13 578 Ft-tól megvásárolhatóak és akár egy hosszú hétvégét is eltölthetsz a városban.

✈Budapest – ✈Koppenhága – ✈Budapest

Válassz időpontot ➡️  már 13 578 Ft-tól

Legjobb időpontok: január 19.-23., január 25.-28., január 28.-31.

Meglepő, művészi és ízig-vérig kozmopolita város. Ugyancsak a Dánia fővárosa. Híres a kávézókról, a kultúráról, a történelemről és gyakran nevezik észak Velencéjének. Hagyd, hogy téged is lenyűgözzön hangulatával ez az elképesztő metropolisz. Koppenhága az egyik legzöldebb város a világon. Amihez minden nap hozzájárulnak a helyiek, akik egyszerűen csak lecserélték autókat kerékpárokra. A számos kerékpárútnak az óvárosban minden kétkerekű imádó megörül, hisz nem mindennapi módon ismerkedhetünk meg a várossal. Ha jól felöltöztök, akár decemberben is.

kerekparozas-koppenhaga

Koppenhága Hans Christian Andersen végső nyughelye is. Megtalálod a Kis Hableány bronzszobrát, amely manapság már a város jelképe.

koppenhaga-varos

Gasztronómiai élmény

Dániának nagyon gazdag a sörfőzés és bár kultúra története. Ezért feltétlenül ajánljuk a The bar tour-t, aminek a neve már szinte mindent elárul. 150 koronáért meglátogathatod a legismertebb és legrangosabb bárokat Koppenhágában. Az ár tartalmazza egy italt vagy egy sört miden bárban. Koppenhága gasztronómia hírneve reneszánsz változásokon ment át az elmúlt évtizedben. Például látogass el a 1.th. Mette Martinussen étterembe, amely tulajdonosa úgy döntött, hogy luxus lakását átalakítja étteremé. A retró szalonban kevernek egy italt, ahonnan nézheted a főszakácsot munka közben. Ajánljuk a sertés húst torma habbal, tengeri algával vagy céklával és desszertként tudsz édesgyökér fagylaltot.

koppenhaga-sorok

Ha hétvégén jársz Koppenhágában és szeretnél egy kicsit spórolni, akkor menj ki szombaton 11 órakor a térre a Radhaus elé és válaszd ki idegenvezetőd. Végigvezet a legfontosabb látnivalókon és ahogy az előbb is említettük, ingyenes.

koppenhága-eszak-velence

Ne hagyd ki Tivolit sem. Az egyik leghíresebb vidámpark a világon. 1843 óta nyitva van!

tivoli

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top