Connect with us

Hírek

Sikeresen landolt a Wizz Air Abu Dhabi flotta első tagja

Sikeresen landolt a Wizz Air Abu Dhabi flotta első tagja

A Wizz Air Abu Dhabi nemrégiben nemzeti légitársasági státuszt kapott, ezzel az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársaságává avanzsált. A múlt héten sikeresen landolt a légitársaság flottájának első tagja, megérkezett ugyanis az első korszerű Airbus A321neo repülőgép. Mutatjuk a részleteket.

Advertisement

A Wizz Air Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek legújabb nemzetközi légitársasága, a régió egyik legnagyobb holdingja, az ADQ és a Wizz Air Holdings Plc. új közös vállalkozása. A sokak által várt légitársaság flottája Airbus A321neo repülőgépekből fog állni, amelyek a régiós versenytársakhoz képest a legkisebb ökológiai lábnyomot és a legalacsonyabb költségszintű működést teszik lehetővé a(z):

  • új generációs motorokkal,
  • az iparágban referenciául szolgáló utastér-kialakítással
  • 20%-os üzemanyagköltség-megtakarítással
  • Közel 50%-kal kevesebb zajszennyezéssel
  • A Pratt and Whitney GTF motorja pedig 16%-kal csökkenti az üzemanyagégetést, 50%-kal alacsonyabb nitrogén-oxid kibocsátást.

Saeed Rashed Al Saeed, az Abu-Dzabi kultúráért és turizmusért felelős hivatalának marketingigazgatója így nyilatkozott az új repülőgépekről:

“A Wizz Air Abu Dhabi első repülőgépének érkezése remek szolgálatot tesz Abu-Dzabinak, amely üzleti és szabadidős utazások szempontjából világszerte közkedvelt úti cél. Abu-Dzabi számtalan elképesztő látnivaló otthona, így izgatottan várjuk, hogy megmutathassuk az Egyesült Arab Emirátusok fővárosát és térségét az új látogatóknak.”

A Wizz Air Abu Dhabi kezdeti úti céljai között Alexandria, Athén, Kutaiszi, Lárnaka, Odessza és Jereván érhető el közvetlen járattal. De több, egyedi Abu Dhabi festéssel ellátott ultramodern Airbus A321neo repülőgép is csatlakozni fog majd a flottához az első 6 hónapban, ezzel kapcsolva össze az Egyesült Arab Emírségek központját Európa és persze más kontinensek nagyvárosaival. 

Forrás: Wizz Air

Az Abu Dhabi Airports nemrégiben széles körű egészségügyi intézkedéseket vezetett be az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtéren, többek között speciálisan képzett Wellness Nagykövetekből álló csapat nyújt tájékoztatást a legfontosabb egészségügyi kérdésekben. Biztosítja továbbá a távolságtartást, a maszkokat, a kézfertőtlenítőket és kesztyűket az utazás során. A repülőtér ezen felül rendelkezik néhány látványos, új technológiával is: a liftek érintés mentesen működnek, a repülőteret több arcfelismerő rendszer, hőkamera, hőmozgás szenzor pásztázza. A legnagyobb dobás azonban kétségkívül a SterixGates névre keresztelt sterilizáló fülkék telepítése, amelyek feladata a hőmérséklet-teszt elvégzése után az utazok teljes fertőtlenítése, ami a kezet, a testet és a cipőt is magában foglalja.

(Forrás: spabook.net, airportal.hu, wizzair.com)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Egyiptom és a Maldív-szigetek is elfogadja a magyar védettségit https://t.co/abHGl7eaB7Mennyi ideje jött ki ez a hír? 13 óra
A világhírű énekesnő, Alicia Keys is fellép az Expo 2020 Dubai világkiállításon https://t.co/jBlKaVkN0ZMennyi ideje jött ki ez a hír? 14 óra
Japán ismét megtiltja a külföldi utazók belépését az országba https://t.co/vSANqRoCbeMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
A Fülöp-szigetek 7 európai országgal felfüggesztette a légiforgalmat, Magyarországgal is https://t.co/ardyDLb4XmMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Az Egyesült Királyság szigorít! Mit kell tudni az új beutazási feltételekről? https://t.co/m3B3IVm9DdMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Kanári-szigetek? Igen, kérem! Retúrjegyek már 16 950 Ft-tól! https://t.co/Nr7cdBchVyMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Utazás Portugáliába: december 1-től negatív teszt szükséges https://t.co/1IRy7I4btdMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Kihagyhatatlan Black Friday akció! Egyiptomi repjegyek 16 630 Ft-tól https://t.co/Pebdayecc3Mennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
BLACK FRIDAY! Retúr repjegy Dubajba már 33 010 Ft-tól! https://t.co/ivKwCygXp5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Retúr repjegy Londonba 7 175 Ft-tól! (téli időpontok) https://t.co/2vOyo6QkW8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top