Connect with us

Király repjegyek

Sevilla retúr repjegyek budapesti és bécsi indulással

Sevilla retúr repjegyek budapesti és bécsi indulással

Sevillába érkezve, nemcsak történelmi és kulturális értékekben gazdag helyeket fedezel fel, de élénk, barátságos hangulattal és kitűnő gasztronómiával is találkozhatsz. Próbáld ki a híres tapas bárokat és az andalúz specialitásokat, miközben élvezed a spanyolok kifinomult vendégszeretetét.

Akciós repjegyek Sevillába:

Alcázar: Ez a lenyűgöző palotaegyüttes valóbanmesebeli hely. Az Alcázar mór és gótikus stílusú épületeit gyönyörű kertek ölelik körbe, ez az andalúz művészet és építészet csodálatos példája. A filmrajongók talán felismerik a palotát a Trónok Harca sorozat Dorne jeleneteiből.

Giralda és a Székesegyház: Az óriási Mór minaret, amelyet később egy csodálatos gótikus katedrálissal egyesítettek. A Székesegyház az egyik legnagyobb és legimpozánsabb gótikus templom a világon, ahol többek között Cristóbal Colón sírja is megtalálható.

Plaza de España: Ez a lenyűgöző tér egy csodálatos építészeti alkotás, amelyet a 1929-es Ibériai Világkiállításra terveztek. Az óriási félgömb alakú épület gyönyörű kerámia mozaikokkal van díszítve, amelyeken Spanyolország különböző tartományait ábrázolják.

Barrio Santa Cruz: Ez a negyed az óváros szívében található, tele kanyargós utcákkal, hangulatos terekkel és színes házfalakkal. Séta közben érezheted a város történelmét és varázslatos légkörét.

Metropol Parasol (Las Setas): Ez az ikonikus fa alakú szerkezet a modernitás jelképe Sevillában. A tetejére lépve, fantasztikus kilátás nyílik a városra, és egyéb programokat is találhatsz itt, például kulturális eseményeket és piacokat.

Flamenco: Látogatásod alkalmával nem hagyhatod ki a flamenco előadásokat. A város az andalúz flamenco szívének tekinthető, és számos helyen élvezheted a szenvedélyes tánc és zene varázslatát.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top