Connect with us

Király repjegyek

Se teszt, se karantén. Ebbe a 3 egzotikus országba szabad az út

Se teszt, se karantén. Ebbe a 3 egzotikus országba szabad az út

Fáj a fejed attól, hogy az utazási információk napról napra változnak? Repülnél, de nem tudod, hogy hol vár rád karantén? A tesztelési pontok is kiakasztanak? Akkor ez a cikk neked szól! A koronavírus-járvány ellenére a pelikánok folyamatosan figyelik a járványügyi helyzettel kapcsolatos utazási információkat. Olvass, tervezz, repülj a szárnyaink alatt. Egzotika teszt és karantén nélkül: íme 3 olyan ország, amely biztonságos pihenést ígér.

Advertisement

Ahhoz, hogy az országokat felvehessünk erre a listára, az alábbi kritériumoknak kellett megfelelniük:

 • nincs érkezés előtti vagy érkezés utáni teszt
 • nincs beutazási tilalom a Magyarországból érkező utasok számára
 • érkezéskor nincs karantén
 • a belépéskor nem kérik a vakcinaigazolványt

Országok, amelyek teszt és karantén nélkül fogadják a turistákat

Kolumbia

Kolumbia a világ egyik első országa volt, amely tesztelés vagy karantén nélkül fogadja a turistákat. Ez vonatkozik a beoltott és nem beoltott utazókra egyaránt.

Minden utasnak még 24 órával a kolumbiai indulás előtt ki kell töltenie a “Check-Mig” űrlapot. A formanyomtatvány egy orvosi nyilatkozat, amely szerint az utasoknak nincsenek Covid-19 tünetei, és nem kerültek szoros kapcsolatba senkivel, akinek a Covid-19 tesztje pozitív lett.

Dominikai Köztársaság

Minden nemzetiségű utazhat a Dominikai Köztársaságba teszt vagy karantén nélkül. Az érkező turistáknak kis százalékát tesztelik véletlenszerűen a repülőtéren.

2021. szeptember 15-től a hatóságok az utasok hozzávetőleg 5%-ánál véletlenszerűen is elvégzik a COVID gyorstesztet érkezéskor.

Mexikó

Mexikó minden nemzetközi turista számára nyitva áll tesztelés vagy karantén nélkül.

Mexikó nem zárta le határait a járvány idején, soha nem fogadta el a tesztelési protokollt, és szinte mindent nyitva hagyott az országban a turisták előtt. A strandok, edzőtermek, szállodák, éttermek és egyes részeken még az éjszakai klubok és bárok is nyitva maradtak.

Néhány hónappal ezelőtt ez a lista egy kicsit hosszabb és érdekesebb volt, de azóta több ország legalább PCR-tesztet vagy védőoltást vezetett be.

 • Costa Rica: az országba való belépéshez december 1-jétől védőoltás szükséges
 • Dubaj és Abu Dhabi: 72 órás negatív PCR-teszt
 • Maldív-szigetek: 96 órás negatív PCR-teszt
 • Egyiptom: 72 órás negatív PCR-teszt vagy védőoltás
 • Brazília: 72 órás negatív PCR-teszt
 • Törökország: 72 órás negatív PCR-teszt, 48 órában elvégzett, negatív antigén gyorsteszt vagy védőoltás
 • Tanzánia: 2021. május 4-től 72 órás negatív PCR-teszt szükséges

Se teszt, se karantén


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Barcelona retúrjegy Budapestről most 13 715 Ft-tól https://t.co/4XK9g9CaLdMennyi ideje jött ki ez a hír? 13 óra
Közvetlen járat New Yorkba az Austrian Airlines-szal 154 900 Ft-ért https://t.co/CvuI4zUBEIMennyi ideje jött ki ez a hír? 14 óra
NAP AJÁNLATA: Családbarát nyaralás Egyiptomban? 5*-os pihenés Makadi Bay-en 138 295 Ft-ért https://t.co/2Nxnl0d3r7Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Isztambul a Pegasus Airlines légitársasággal, repjegyek Budapestről 35 900 Ft-ért! https://t.co/RS2VLkRX8TMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Ínycsiklandozó Bologna Budapestről már 7 840 Ft-tól https://t.co/Y5WTTXaPRcMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
NAP AJÁNLATA: Tenerife all inclusive ellátással most 149 900 Ft-tól https://t.co/u9MzKILzIbMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
5 ingyenes program az Emirates-től (Burj Khalifa, Dubai Fountain és sok más) https://t.co/vJp1kvZSfpMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Az USA december 6-tól szigorítja a belépési feltételeket. 24 óránál nem régebbi negatív tesztet kérnek https://t.co/fQddTw0vFMMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Lombardia rejtett gyöngyszeme, Bergamo https://t.co/wmXhF0ImMHMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Egyiptom és a Maldív-szigetek is elfogadja a magyar védettségit https://t.co/abHGl7eaB7Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top