Connect with us

Király repjegyek

A Ryanairrel Amerikába? 20 új úti célt dob piacra!!

Ryanairrel Amerikába? Argentína, Brazília, Kuba, Mexikó, USA és még sok más. Az ír vállalat, a Ryanair híres az olcsó jegyárakról Európa szerte, nem is olyan rég megerősítették azt a hírt, hogy olcsó repülőjegyeket fognak kínálni szinte egész Amerikába. Ez azonban nem jelenti azt, hogy új járatokat indít, a Ryanair együttműködést alakít ki a harmadik legnagyobb spanyol légitársasággal – az Air Europaval – amellyel közösen fogják forgalmazni járatokat 16 célállomásba.

Minden járat Maridból fog indulni, ami jó hír a magyarok számára is. Sőt, mint tudjuk, Madrid könnyen és gyorsan megközelíthető Budapestről, szintén a Ryanair légitársasággal!

A Ryanairrel Amerikába? 20 új úti célt dob piacra!!

1. Boston (USA)

2. Miami (USA)

3. New York (USA)

4. Buenos Aires (Argentína)

5. Santa Cruz (Bolívia)

6. Salvador (Brazília)

7. Sao Paolo (Brazília)

8. Bogota (Kolumbia)

9. Havana (Kuba)

10. Punta Cana (Dominikai Köztársaság)

11. Santo Domingo (Dominikai Köztársaság)

12. Guayaquil (Ecuador)

13. San Pedro Sula (Honduras)

14. Tel Aviv (Izrael)

15. Cancún (Mexikó)

16. Asuncion (Paraguay)

17. Lima (Peru)

18. San Juan (Puerto Rico)

19. Montevideo (Uruguay)

20. Caracas (Venezuela)

A légitársaság szerint az új járatok még ebben az évben lesznek elérhetőek. Már kíváncsian várjuk, hogy milyen áron vásárolhatjuk majd meg repjegyeinket.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top