Connect with us

Hírek

Íme a Ryanair téli menetrendje: 15 új útvonal Budapestről

Íme a Ryanair téli menetrendje: 15 új útvonal Budapestről

Az ír fapados légitársaság ma jelentette be téli menetrendjét Budapestről. A légitársaság ismét mosolyt csalt a magyar utasok arcára, hisz így már 46 úti célba foglalhatják le repjegyeiket. A járatbővítés természetesen növekedéssel is együtt jár, a Ryanair az utóbbi években megduplázta utasai számát.

15 új útvonal:

Bari (hetente 2x) Bordeaux (hetente 2x), Cagliari (hetente 2x), Catania (hetente 2x), Cork (hetente 2x), Göteburg (hetente 2x), Lappeenranta (hetente 2x), Lisszabon (hetente 3x), Luxemburg (hetente 3x) Porto (hetente 2x), Poznan (hetente 2x), Sevilla (hetente 2x), Tel Aviv (hetente 4x), Thessaloniki (hetente 2x) és Toulouse (hetente 2x).


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top