Connect with us

Király repjegyek

Budapestről az örök városba! Róma most akár 16 480 Ft-tól!

Bátran ki merem jelenteni, hogy Róma az egyik legjobb és kötelező úti cél nem csak Európa határain belül, hanem az egész világon! Miért? Róma nem csak a mai Olaszország fővárosa, de a Római Birodalomé is, valamint a katolikus vallásé is. Történelem és művészet szempontjából is nagyon fontos. Hihetetlenül hangulatos, minden sarkával, éttermével, kávézójával persze látnivalóival is! Róma mindenkit magával ragad! Szuper repjegyeket találtunk budapesti indulással és februári időpontokkal!

Budapest – Róma – Budapest

Időpontok ITT

Példa dátumok: február 2.-6., február 17.-22., február 22.-25., 
roma-kilatas-1

Felejtsd el a taxit Rómában, sétálj annyit, amennyit csak bírsz. Minden sarkon új élmények várnak! Ne félj tőle, kérj tanácsot a helyiektől, hiszen mindenhol kellemes kávézók, pici éttermek várnak, vagy új látnivalók.

olasz_etel

Rómához a jó ételek hozzátartoznak. A sok sétától az ember lába megfájdul, és igazán jól esik egy kicsit kikapcsolni egy remek étel mellett! Különböző tésztaételek, pizzák és más finomságok várnak. Ezért told el a diétát! Egy kellemes ebéd után az olasz fagyi kötelező.

És a felejthetetlen látnivalók, a Colosseum, Trévi kút, Vatikán Forum Romanum, Spanyol lépcső és még estig sorolhatnám! Egyszerűen látni kell és kiélvezni az olasz fővárost.

ROme
Rome


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top