Connect with us

Király repjegyek

Róma novemberben retúr repjeggyel és szállással 31 485 Ft-ért

Rómát nem kell különösebben bemutatni, az olasz főváros milliónyi turistát vonzz évente. Vajon a Colosseum, az Angyal vár, a Spanyol lépcső vagy a Vatikán miatt látogatnak el ide? Hm, ki tudja? Valakinek Róma templomok hadát, másoknak romantikus szűk utcácskákat és hangulatos olasz éttermeket jelent, de ezt döntse el mindenki egyedül. Viszont, az való igaz, hogy Róma örök és talán egy élet sem elegendő arra, hogy  minden szegletét bejárd, de legalább meg kell próbálni. Utazz ősszel Rómába – 5 napos vakáció, retúrjeggyel, illetékkel és remek szállással 31 485 Ft-ért.

Advertisement

Példa dátum: november 14-18

Retúrjegy Rómába 1 főre 15.300 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Hotel Fidene 32 370 Ft

Szállás 2 főre 32 370 Ft-ért     FOGLALD LE ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top