Connect with us

Király repjegyek

Rio de Janeiro Milánóból 144 900 Ft-ért (főszezon, poggyász az árban)

Gyerekek ez nem vicc, Rio de Janeiro Milánóból 144 900 Ft-ért foglalható. Már majdnem feladtad? Te is szuper olcsó repjegyek után kajtattál Rióba? Fel a fejjel kedves olvasó! A forró és rendkívül népszerű Rio de Janeiro most Milánóból foglalható a főszezonra, 1 rövid átszállással Casablancában hihetetlen 144 900 Ft-ért. Az ár tartalmazza a poggyászt, és Dél-Amerikába a Royal Air Maroc légitársasággal repülhetsz, ami azt jelenti, hogy szuper jó lesz. Milánóba pár forintért tudsz foglalni, szóval nincs ami visszatartson.

Rio de Janeiro 144 900 Ft-ért (főszezon)

✅ január ✅ február ✅ április

FOGLALD LE ITT

Ikonikus és kihagyhatatlan látnivaló Rióban. Elismerten az egyik a hét világ csodájából, ahogy a Jézus Krisztus szobor kitárt karral áll a város felett a Corcovado-hegyen, megdöbbentő 2330 méteres magasságban. 340 hektáron terül el a botanikai paradicsom, amely a Jardim Botânico nevet viseli, több mint 6 000 hazai és egzotikus növényfajt nézhetsz meg. A Tijuca Nemzeti Park ideális a sportokat kedvelőknek. 8 300 hektáros zöld esőerdő – ez a legnagyobb városi esőerdő. Abban szerintem mindenki egyetért, hogy a Cukorsüveg-hegyről lélegzetelállító kilátás nyílik az egész városra.

Rio de Janeirot nem hagyhatod el anélkül, hogy a valódi Churrascaria (hagyományos grill étterem) tapasztalatot át nem éled, amely magában foglalja a válogatott köreteket és salátákat – és természetesen a faszénen sült, tökéletes húst. Nem csak a brazil konyha, de a Riói Karnevál is kötelező. Tele színekkel, szambával és szuper hangulatos és élénk légkörrel.

Rio de Janeiro Milánóból 144 900 Ft-ért (főszezon, poggyász az árban)
5 (100%) 1 vote[s]

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
To Top