Connect with us

Király repjegyek

Irány a földi paradicsom! Retúrjegy a Bahamákra 169 900 Ft-ért

Ha a Bahamákról van szó, akkor nem igazán kell keresni az okokat miért pont ez az úti cél. Földi paradicsom, temérdek stranddal, aprószemcsés vakítóan fehér homokkal, jobbnál jobb hotelekkel és természetesen a trópusi időjárást sem hagyjuk ki. Na de ha már az okonál tartunk, találtunk egy repjegyet 169 900 Ft-ért! 😍

Ha rakkatintasz a linkre ne ijedj meg az ár láttán. Az akciós repjegy a következő időpontokra szól: november 3-10, november 5-27, november 13-27, november 26 – december 6, december 3-13, január 19-29. A többi időpontra 179 900 Ft-ért foglalhatsz, ami még így is szuper jó ár 😉

Akciós retúrjegy a Bahamákra

✔időpontok: 2018 november – 2019 február között ✔United Airlines ✔23kg poggyász

Bécs – North Eleuthera – Bécs 169.900 Ft FOGLALD LE ITT

Nincs olyan, hogy mikor érdemes a Bahamákra látogatni. A remek időjárásnak köszönhetően egész évben szuper nyaraló úti cél.

A Bahama-szigetek mintegy 700 szigetből álló szigetcsoport. A 700-ból 30 sziget lakott, így a Bahamák tökéletes hely a szigetek bejárásához. Nassau a Bahama-szigetek fővárosa, és a szigetre utazók kedvelt célpontja. Nassau-tól könnyedén eljuthatsz a kis szigetekre, amelyek mindegyike sajátos szépségekkel rendelkezik. Hajó vagy komp a szokásos közlekedési eszköz, mivel olcsóak, de vannak járatok Nassauról a kisebb szigetekre.

Búvárkodni kötelező

A kristálytiszta víznek, a gazdag tengeri életvilágnak, zátonyoknak és hajóroncsoknak köszönhetően a Bahamák a világ egyik legfontosabb célpontja a búvárkodás és a snorkeling szerelmeseinek. A búvárklubokat a Bahama-szigeteki Búvárszövetség hagyja jóvá és ellenőrzi, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságos és megbízható céggel vágsz neki a bahamai vizek feltárására.

Malackákkal úszni?

Miért is ne? Ez az egyik legérdekesebb látnivaló a szigeteken. A malackákkal Pig island-en (más néven Pig Beach, Major Cay,vagy hivatalos nevén Big Major Cay) úszkálhatsz. Bár a sziget látogatható, de nem szabad etetni a sertéseket.

Irány a földi paradicsom! Retúrjegy a Bahamákra 169 900 Ft-ért
Hogy tetszett?

Facebook hozzászólások

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Advertisement
Advertisement
To Top