Connect with us

Király repjegyek

Utazz Phuketre most 161 900 Ft-ért (főszezon)

Utazz Phuketre most 161 900 Ft-ért (főszezon)

Mikor érdemes Phuketre utazni? Mikor van a főszezon? Phuket szinte egész évben látogatható, viszont a legtöbben novembertől februárig nyaralnak Thaiföldön. Március és május a legforróbb hónapoknak számít. És amikor az Andamán-tenger gyöngyszemét halljuk eszünkbe jut a napsütés, a tenger moraja és átjár minket a forró thai levegő. A gyönyörű strandoknak, ízletes thai ételeknek és a kellemes klímának is köszönhetően manapság az egyik legkedveltebb úti céllá nőtte ki magát. Nem is húzzuk tovább az időt! Foglald le retúr repjegyed budapesti indulással és repülj a Turkish Airlines-szal a főszezonban már 161 900 Ft-ért! 

Akciós repjegy Phuketre

✅ Turkish Airlines ✅ főszezon ✅ 1 rövid átszállás  ✅ 30 kg poggyász

Budapest – Phuket – Budapest 161.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Phuketre

Phuketre


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top