Connect with us

Király repjegyek

Retúr repjegy Bécsből Ibizára most 21 725 Ft-tól!

Retúr repjegy Bécsből Ibizára most 21 725 Ft-tól!

A legjobb partik, gyönyörű strandok és szórakoztató hippi piacok. Adunk neked pár okot, hogy miért kellene még idén ellátogatnod Ibizára! A fantasztikus sziget Bécsből nem egész 3 órányi repülőútra fekszik. Ezért nagyon közkedvelt úti cél, főleg a fiatalok között. Neked már megvan a repjegyed?

Advertisement

Bécsből Ibizára 21 725 Ft-tól!

📆 Példa dátum: október 14-20

Bécs Közv. járat Ibiza Közv. járat Bécs
21.725 Ft-ért Foglalj

A főváros

Ibiza város, a spanyol sziget fővárosa, pezsgő és a sok meglepetések egyike. Sok kényelmes éttermet, bárt és teraszt találsz, valamint a kikötőt, ahol luxus jachtok tömkelege vár. A városnak hosszú történelme van, valamint ez a világ egyik legjelentősebb történelmi helyszíne. A Dalt Vila kerület Ibiza város történelmi belvárosában található. Ez a rész keskeny átjárókból és lépcsőkből áll, amelyet a vár falai vesznek körbe. A Dalt Vila legmagasabb csúcsán keresztül juthatsz el a székesegyházhoz.

Hippi piacok

Ibiza már régóta egy hippi-sziget és a nyugodt légkör itt is megtalálható. Gyere és nézd meg a színes hippi piacokat, és elevenítsd fel a régi idők hippi kultúráját. Mindenképpen érdemes megnézni az egyik ilyen egyedi piacot!

Ibiza strandjai

Ibiza nemcsak a partikról, hanem a gyönyörű strandokról is ismert – nyugodt, békés, turistáktól zsúfolt, hippi strandok, homokos, családias és bulizós. Garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt!

Formentera

Mindössze 9 km-re fekszik Ibizától és nevezhetnék a Földközi-tenger Karib szigetének is. Híres a hófehér homokos strandokról, a kristálytiszta türkizkék vízről és a lélegzetelállító természetről.

Kattintson a megjegyzésre
To Top