Connect with us

Király repjegyek

Repülőjegyek Ázsiába az Etihad légitársasággal!

Ha eleged van a megszokott úti célokból, akkor jó helyen jársz. Hisz a következő cikkbe repülőjegyeket találsz Ázsiába, mégpedig: Malajziába, Vietnámba, Szingapúrba és a Maldív szigetekre! Ezért olvass tovább, kezdj csomagolni és foglalj gyorsan. Csak úgy hozzátennénk, hogy időpontokat egészen júliusig találsz és az Etihad légitársasággal repülhetsz. Használd a MEGA16 kódot ma éjfélig és spórolj 3 000 Ft-ot!

✈Bécs – ✈Maldív-szigetek (Male) – ✈Bécs

most 149 900 Ft

Időpontok itt

maldiv-szigtek-teknos

✈Bécs – ✈Kuala Lumpur – ✈Bécs

most 149 900 Ft

Időpontok itt

kuala-lumpur-varos

✈Bécs – ✈Ho Chi Minh City – ✈Bécs

most 149 900 Ft

Időpontok itt

ho-chi-minh-2

✈Bécs – ✈Szingapúr – ✈Bécs

most 149 900 Ft

Időpontok itt

szingapur-min


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top