Connect with us

Király repjegyek

Repülőjegy Los Angelesbe 69 900 Ft-ért!

Szeretnél olcsón repülni Los Angelesbe? Akkor ne habozz, és jövő hétfőn (2016.11.28.-án) reggel 10:00-kor legyél az Air New Zealand légitársaság oldalán. Az új-zélandi légitársaság 100 repjegyet készül eladni 199 fontért, ami kb. 69 900 Ft. Ez teljesen verhetetlen ár, mert retúr repjegyről beszélünk  a londoni Heathrow repülőtérről. Az érdeklődés biztosan nagyon magas lesz, ezért úgy foglalj, mint a villám, hisz Los Angeles megéri a próbát!

A szuper repjegyet 2016.11.28.-én reggel 10:00-kor a New Zealand britt honlapján találod

Az akciós áron akkor vásárolhatsz repjegyet, ha megadott időben foglalsz:

Indulás időpontja: február 5-7., vagy február 12.-13.

Visszaút időpontja: február 12.-14., vagy február 20.-21.

Fontos tipp: ha benne szeretnél lenni az első 100-ban, úgy tudod növelni az esélyed, hogy előre regisztrálsz a légitársaság honlapján 😉

Szuper olcsó repjegyet Londonba ezen a linken találsz:

Budapest – London – Budapest

➡➡Időpontok ITT

los-angeles-panorama

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top