Connect with us

Király repjegyek

Bangkok és Colombo 136 900 Ft-tól

A Qatar Airways légitársaság olyan esélyt kínál, amit semmiképpen sem szabad kihagyni. Főszezonban repülhetsz az egyik legjobb légitársasággal a világon olyan helyekre, amelyeknek csak nehezen tudunk ellenállni. Budapestről Bongkokba 136 900Ft-ért, Colomboba ugyanúgy 136 900Ft-ért vagy az indiai Delhibe akár 129 900Ft-ért repülhetsz. Az időpontokat lejjebb megtalálod, és ne feledd, az repülhet szuper áron, aki a Qatar Airways kínálatát gyorsan kihasználja.

Advertisement

Budapest – Bangkok a Qatar Airways-szel

➡ 136 900 Ft

qatar-airways

Budapest – Colombo a Qatar Airways-szel

➡ 136 900 Ft

qatar-airways

Budapest – Delhi a Qatar Airways-szel

➡ 129 900 Ft

qatar-airways-szel


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top