Connect with us

Magazin

Repülj Bécsből Ázsiába az EVA Air-rel! (közvetlen járat Bangkokba)

Repülj Bécsből Ázsiába az EVA Air-rel! (közvetlen járat Bangkokba)

Az EVA AIR több mint 30 éve van jelen az osztrák piacon. A tajvani légitársaság sokak kedvence, akik Ázsiába utazva nemcsak csúcsszolgáltatások, hanem extra kényelem is várja. Sok utazó szerint, ha valaki egyszer EVA AIR-rel repül, akkor mindig EVA AIR-rel fog utazni. Használd ki az aktuális EVA AIR promóciót, és repülj Bécsből közvetlen járattal Bangkokba vagy Taipeibe a hatalmas és biztonságos Boeing 787-9 Dreamliner fedélzetén kiváló személyzet kíséretében, 5* szolgáltatásokkal már 299 900 Ft-tól.

EVA AIR üzleti váró

Akciós EVA AIR repjegyek:

EVA Air, luxus elérhető áron

A tekintélyes SKYTRAX cég már 2016-ban bevette az EVA Air-t az 5* légitársaságok klubjába. Azoknak a légitársaságoknak, amelyek a legjobbak közé szeretnének tartozni, minden foglalási osztályban kiváló szolgáltatást kell nyújtaniuk az utasoknak. Repültünk már turistán, premium turistán és üzleti osztályán is. A kényelem szintje és a személyzet utasokhoz való hozzáállása az egyik legjobb, ha nem a legjobb volt, amit valaha repülőgép fedélzetén tapasztaltunk.

turista osztály
turista osztály
turista osztály – ülések

A világ harmadik legnépszerűbb és legbiztonságosabb légitársasága

Közvetlenül azután, hogy az EVA AIR megszerezte az 5* légitársasági státuszt, a SKYTRAX „a világ harmadik legkedveltebb légitársasága” címet is odaítélte neki, amelyet a járvány idején is fenntartott.

A „legbiztonságosabb légitársaság” cím furcsán hangozhat, de a globális biztonsági elemzők megtalálták a módját egy adott légitársaság biztonságának értékelésére. Az EVA AIR fennállása során egyetlen repülőgépet sem veszített el, és nem szenvedett halálos balesetet. Miért ez a harmadik legbiztonságosabb légitársaság a világon? Az ausztrál Qantas és a hongkongi Cathay Pacific előzte meg, mert korábban kezdtek repülni – az értékelésnél az egyik szempont, hogy a cég mennyi ideje létezik.

EVA AIR Dreamliner

Royal Laurel – a csodálatos üzleti osztály

Az EVA AIR minősége elsősorban a szolgáltatásban tükröződik. A fényűző élmény a tajpeji futurisztikus lounge-ban kezdődik, italokkal, világszínvonalú ételekkel és zuhannyal, hogy egész úton frissen tarthasd magad. Amikor felszállsz a gépre, a légiutas-kísérők a neveden szólítanak majd, és elkísérnek egy olyan ülésre, amely nem székre, hanem kabinra emlékeztet. A menü öt-hét fogásból áll (előétel, saláta, leves, főétel, desszert, fagylalt). Ha repülés közben megéheznél, pár perc alatt elkészítenek neked a konyhában egy kis harapnivalót.

Royal Laurel
Royal Laurel

Az EVA AIR tajvani dizájnerek minőségi pizsamáját és természetesen luxus kényelmi csomagokat is forgalmazza az éjszakai járatokon. Nem elég, hogy az EVA AIR fedélzetén a leszállás előtt is jóllakhatsz, de 48 órával az indulás előtt akár olyan ételt is megrendelhetsz online, mely nem szerepel a járat menüjében- Az EVA AIR a legjobb üzleti osztályú pezsgőt kínálja, amellyel valaha találkoztunk.

Royal Laurel – kényelmi csomag
Royal Laurel – pizsama
Royal Laurel – üzleti osztáy menü

Bécsből Ázsiáig több mint 30 éve

Bécs volt az EVA Air első távolsági úti célja és az első európai csatlakozás az 1990-es években, így az EVA Air 30 éve a bécsi repülőtér fontos partnerévé vált. A COVID-19 válság idején a cég számos teherszállító járatot indított Bécsbe, és egyebek mellett fontos árukat szállított sürgős orvosi segítséggel Ausztriába.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top