Connect with us

Király repjegyek

Repülj az Air Berlinnel már 28 900 Ft-tól

Épp a vakációdat tervezed Európa határain belül? Az Air Berlinnel most akciós árakon juthatsz el Európa nagyvárosaiba. Pontosabban, az árak 28 900 Ft-tól kezdődnek. Válassz egy úti célt, húzd ki a bakancslistádról és gazdagodj új élményekkel. Azt kérdezed, hogy milyen városokról van szó? A romantikus Párizsról, az északi Stockholmról, az örök Rómáról, a divatos Nizzáról, a művészi Valenciáról és a temperamentumos Barcelonáról. Már csak választani kell!

Repülj az Air Berlinnel

Bécs – Stockholm – Bécs ➡ 28 900 Ft

stockholm

Bécs – Párizs – Bécs ➡ 29 900 Ft

parizs

Bécs – Róma – Bécs ➡ 30 900 Ft

roma2

Bécs – Barcelona – Bécs ➡ 30 900 Ft

barcelona

Bécs – Nizza – Bécs ➡ 30 900 Ft

nizza

Bécs – Valencia – Bécs ➡ 30 900 Ft

valencia

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top