Connect with us

Kedvezmények

Repjegykirály alkalmazás. 7 ok, amiért előkelő helye van minden utazó telefonjában

Repjegykirály alkalmazás. 7 ok, amiért előkelő helye van minden utazó telefonjában

Idén ünnepli ötödik szülinapját a Repjegykirály, de ajándékot az utazás szerelmesei kapnak. Hosszú hónapok eredményeként, rengeteg munka, tesztelés, jobbítás és fejlesztés után végre itt van: az első #repjegykiraly alkalmazás. Kompatibilis iPhone és Androidos telefonokkal is, megtalálod benne a legjobbját annak, amit a Pelikán kínál, de ezenkívül új dolgokkal is megörvendeztet. Tartalmazza a legtutibb repjegyeket, értesít a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, a cikkeinket pedig internetkapcsolat nélkül is elolvashatod.

Mutatunk most 7 kiváló indokot arra, hogy miért lesz az alkalmazásunk fantasztikus útitársad. A letöltése természetesen ingyenes, és ez így is marad mindvégig! (App Store / Android)

1. Röphírek

Az olcsó repülőjegyek és utazások világában kegyetlen törvények uralkodnak. A legkedvezőbb ajánlatok általában csak pár percig vagy óráig érvényesek, nagyon kimerítő és időigényes, ha állandóan figyelemmel szeretnéd ezeket a változásokat kísérni. Hogyan juthat hozzá tehát egy halandó utazó a legjobb kínálathoz anélkül, hogy a Facebook előtt éjszakázna vagy a munkahelyén titokban 30 utazási oldalon lógna egyszerre? Bízd ezt rá a Röphírekre!

Ezentúl nem kell attól félned, hogy elszalasztasz valamilyen fantasztikus utazást, repülőjegyet, érdekességet vagy új repülőjáratot. Szerkesztőink, kéz a kézben a Pelikán robotjaival, szemmel tartják a történéseket, ennek köszönhetően az elsők között jutsz hozzá az újdonságokhoz. Ehhez elég, ha telefonodban helyet találsz az alkalmazásunknak. Amennyiben felbukkan egy szuper ajánlat vagy érdekfeszítő hír, ezekről azonnal tudni fogsz.

2. Repülőjegy-kereső

Az utóbbi évek trendjei arról tanúskodnak, hogy minden fontos a mobiltelefonokba költözik át, zsebünkben és tenyerünkben tartjuk így mindazt, amire a mindennapokban szükségünk van. Ezért alkalmazásunkat úgy dolgoztuk ki, hogy megtaláld benne mindazt, amire a repülőjegyek kikeresésénél, összehasonlításánál, megvételénél lesz szükséged. Nemcsak a saját magad részére, hanem a családodnak és barátaidnak is.

  • Elmentheted a kedvenc reptereidet, egyirányú, retúr és open-jaw repülőjegyeket kereshetsz ki.
  • A +/3 napon belüli dátumok/repjegyek kikeresése és a több személyre szóló foglalások engedélyezettek.
  • A szűrőt többféle preferencia szerint állíthatod be: legolcsóbb, legrövidebb, legjobb járat.
  • A keresés a repülés ideje (reggel/délután/este), az átszállás helye, a légitársaság vagy a repülés hossza szerint is beállítható.
  • Pár kattintással jutsz hozzá repülőjegyekhez mind turista, mind biznisz osztályra.

3. Minden egy fedél alatt

A Pelikán már nagyon régen nem csupán utazási iroda. Az évek során virtuális útitárssá vált, aki bármiben a segítségedre lesz. Éppen ezért jött létre a Szolgáltatások szekció, ahol például saját ajándékutalványt hozhatsz létre, esetleg praktikus utazási eszközöket rendelhetsz meg.

3. Rendeléskezelés

Ezt a funkciót különösen nagy izgalommal vártuk. Miután alkalmazásunkon keresztül megvásároltad a repülőjegyed, megrendelésedet bejelentkezés nélkül is ellenőrizni tudod később és bármikor. A Rendeléskezelés lehetővé teszi számlád megtekintését és elmentését, a repülőjegy, a feltételek, a járatok ellenőrzését, de más termékek megvételét is.

Annak köszönhetően, hogy a Pelikán jó kapcsolatot ápol az egyes szállodákkal az egész világon, alkalmazásunkban is találsz rengeteg kedvezményes áron elérhető ajánlatot a Föld bármelyik pontján. Autót is tudsz kölcsönözni abban az úti célban, ahová éppen utazol. Így minden egy helyen lesz, egyetlen áttekinthető alkalmazáson belül, és mindehhez bármikor hozzájuthatsz (nemsokára offline módban is).

4. A felhasználó bejelentkezése

Mit is kaphatnál még tőlünk, ami megkönnyítené az életed? Például azt, hogy az alkalmazásunkon belül saját profilod lehet, bejelentkezhetsz, megadhatod az adataidat, ennek köszönhetően gyorsabban megy majd a vásárlás. Az egész folyamatot pár másodpercre rövidíted így le. Nem kell újra és újra bepötyögnöd az utasok adatait, elég csak egyszer, az összes következő megrendelésnél már csak megerősíted ezeket. A bejelentkezés azt is megkönnyíti, hogy felvedd a kapcsolatot a Pelikán csapatával. Rendelkezésedre áll majd egy speciális űrlap, ha éppen segítségre lenne szükséged. Hozzáférésed lesz a gyakori kérdésekhez is, az általános üzletszabályzatunkhoz és az alkalmazás használatának feltételeihez.

5. Mikor olvasd a cikkeinket? Bármikor.

Úton az edzőterembe, a repülőgép fedélzetén és bárhol, internetkapcsolat nélkül is. Több funkciót is használhatsz majd akkor is, ha éppen híján vagy a WiFi-nek vagy a 4G hálózatnak.

Ha például éppen Amerikába tartasz, elmentheted útleírásainkat, azaz kéznél lesznek a javaslataink, a látnivalók listája, az Államokra vonatkozó hasznos információk az óceán felett is, ahol a madár és az internet se jár.

6. Speciális árengedmények

Olvasóinkat rendszeresen ajándékozzuk meg speciális akciókkal, árengedményekkel és titkos ajánlatokkal. Ezekre egy különálló szekciót alakítottunk ki, amelyben érdekes kedvezménykuponokat és kódokat találsz, ezekhez csak azok férnek hozzá, akik használják alkalmazásunkat.

7. Azonnali értesítések a legjobb ajánlatainkról

Elúszott a harmincötezres New York vagy a párfilléres világkörüli út? Ne búslakodj, hiszen az ilyen különleges ajánlatok élettartama rendkívül rövid. De alkalmazásunkkal nagyon hamar hozzájuk is juthatsz. Ha rákattintasz a jobb felső sarokban található csengőre, a Pelikán csapata rendszeresen küldi majd neked a legjobb ajánlatokról és engedményekről szóló rövidhíreket.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.2/5 - (4 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top