Connect with us

Király repjegyek

Oh la la avagy repjegyek Párizsba már 17 416 Ft-tól

Oh la la avagy repjegyek Párizsba már 17 416 Ft-tól

Párizsba ellátogatni kötelező. A legnépszerűbb város számos francia és az egész világ számára. A szerelem fővárosa, a divat Mekkája és a fények városa, bár ez néha kicsit elcsépeltnek hangozhat, de Párizs egyedi bájjal rendelkezik és akarva akaratlanul mindenkit elcsábít. Minden évszákban kiváló úti cél, de a szerelmesek számára a tavasz a legideálisabb évszak. Ha még hiányzik a bakancslistádról az Eiffel torony, ne habozz és foglald le repjegyed még most, hisz most több időpontra vásárolhatod meg akciósan.

Repjegyek Budapestről Párizsba már 17 416 Ft-tól

❤️Időpontok ITT❤️

Legjobb időpontok: március 22-29, március 29-31, március 15-20, május 12-17,

Pariz 1

Párizs Franciaország fővárosa és egyben a leglátogatottabb város Európában. Olyan, mint egy igazi femme fatale, mindenki valami másért szereti. Nem csak a Louvre, hanem a Centre Pompidou és Rodin Múzeum, is hozzájárult, hogy a művészet központja is.

parizsa-louvre

notre-dame-parizsba

A 19. században megszületett Párizs szimbóluma is. Az Eiffel-torony egy olyan látványosság, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Pariz, Eifelovka

Egy kiváló pohár bor és remek étel. Ez az, amire egy francia soha nem mond nemet. Párizs viselni kell, akár egy illatos parfümöt vagy egy elegáns ruhát.

croissants Paríž

Pariz pochutky


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top