Connect with us

Király repjegyek

Repjegyek az 5* Eva Air légitársasággal 249 900 Ft-tól

Repjegyek az 5* Eva Air légitársasággal 249 900 Ft-tól

Szeretnél Ázsiában nyaralni, kiváló légitársasággal repülni és a lehető legalacsonyabb áron? Akkor a következő repjegyek felkelthetik a figyelmed. A páratlan Eva Air légitársasággal most 6 ázsiai úti célba foglalhatod le repjegyed, és természetesen akciós áron. Repjegyed már 249 900 Ft-tól vásárolhatod meg olyan egzotikus úti célokba, mint a thaiföldi Bangkok vagy Koh Samui, a legendás Bali és a titokzatos Vietnam. Időpontokat 2022 szeptemberétől találsz és a járatok a közeli Bécsből indulnak.

Akciós EVA Air repjegyek:

Miért érdemes az Eva Air légitársasággal repülni?

Eva Air 5 * légitársaság székhelye Tajvanon található és bár nem repülnek Budapestről, a magyarok között mégis közkedvelt, hisz a bécsi reptérről több járatot indítottak.

A légitársaság nagy hangsúlyt fektet a biztonságára és a kiszolgálására. Ez volt az első tajvani légitársaság, amely megkapta a Nemzetközi Légifuvarozási Szövetség (IATA) tanúsítványt, és elnyerte az IATA Operational Safety Audit-ot. A világ 10 legbiztonságosabb légitársaságai közé tartozik, és 2007 óta az Aero International az Eva Air-t a világ egyik legjobb légitársaságának választotta.

A légitársaság hetente háromszor repül Bécsből Bangkokon vagy Taipei-on keresztül több ázsiai célállomásra. A járatokat a Boeing 787-10, Dreamliner üzemelteti.

EVA Air, luxus elérhető áron

A tekintélyes SKYTRAX cég már 2016-ban bevette az EVA Air-t az 5* légitársaságok klubjába. Azoknak a légitársaságoknak, amelyek a legjobbak közé szeretnének tartozni, minden foglalási osztályban kiváló szolgáltatást kell nyújtaniuk az utasoknak. Repültünk már turistán, premium turistán és üzleti osztályán is. A kényelem szintje és a személyzet utasokhoz való hozzáállása az egyik legjobb, ha nem a legjobb volt, amit valaha repülőgép fedélzetén tapasztaltunk.

Fotók forrása: Facebook Eva Air, szerkesztői archívum


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top