Connect with us

Tippek és trükkök

Vonatjeggyel kombinált repjegyet vásároltál? Ilyen egyszerű az online check-in

Vonatjeggyel kombinált repjegyet vásároltál? Ilyen egyszerű az online check-in

Nem minden európai város rendelkezik repülőtérrel, és nem mindenhonnan tudod bejárni az egész világot. A hihetetlenül olcsó repülőjegyeknek viszont nagyon sokan még akkor sem tudnak ellenállni, ha az indulási helyre csak kilométerek százainak leküzdésével tudnak eljutni. Még a drága vonat- vagy buszjegy ellenére sem.

A Pelikán azoknak az utasoknak a kényelmét is szívén viseli, akik túlságosan jó légi összeköttetéssel nem rendelkező helyekről utaznak. Szóval, a jó hír, hogy nálunk kombinálhatod a vonatjegyedet a repjegyeddel. Időről időre majd rátalálsz olyan kedvezményes ajánlatokra, melyeken belül vonat- és repülőjegyet tudsz vásárolni egyszerre. Így nem kell például azon agyalnod, hogyan jutsz el az indulási repülőtérre.

Ha a Pelikán akciós ajánlataiban rátalálsz egy ilyen kombinációra, akkor ez azért van, mert az adott ajánlat a legkedvezőbb párosítási lehetőség az adott úti célba.

Megvásároltam a repülőjegyem. Hogyan tovább?

Miután megvásároltad a repülőjegyedet vonatjeggyel kombinálva, hogy hozzájuss a helyjegyedhez, el kell végezned az online check-int. Ezt az AccesRail társaság weboldalán tudod megtenni.

Az oldal angol, de a check-in így is pofonegyszerű (híd el, még akkor is, ha nem vagy nagy angolos). Az első lépésben két információt kell megadnod:

  • First name – keresztnév és
  • Last name – vezetéknév.

Az ezután következő két üres mező közül elég csak az egyiket kitölteni.

  • E-ticket – ide a repülőjegyed számát kell megadnod. Azokban az e-mailekben keresd, melyeket a Pelikántól kaptál a repülőjegyed megvétele után,
  • Booking Reference – ez pedig a foglalási kód. Rövidebb, mint a repülőjegyed száma és betűkkel van kombinálva.

Ha ez megvan, most megnézheted, hogy néz ki a foglalásod, láthatod a vonatjárat számát, idejét és pályáját is. Nyomd meg a Continue (Folytasd) gombot. Az utolsó lépésben igényelhetsz online check-int igazoló e-mailt. A mi javaslatunk, hogy ezt semmiképpen se hagyd ki.

A check-in elvégzése után lehetőséged lesz a szükséges iratok és a vonatjegy kinyomtatására.

Egyszerű, ugye? Idedobunk egy útmutatót tartalmazó videót is:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top