Connect with us

Király repjegyek

Repjegy Tokióba már 89.900 Ft-tól

A távoli Japán most nem is tűnik olyan távolinak, hisz ebben a cikkben két szuper repjegyet is találsz Tokióba. Az egyik kicsit drágább, mert budapesti indulásról van szó, a másik viszont már 89.900 Ft-tól a tiéd lehet. Azon gondolkodsz miért is érdemes ellátogatni Tokióba? Ez a város egyfajta központnak is mondható, hiszen a gazdaság, oktatás, egészségügy, kultúra valamint a politika centruma is egyben. Japán legnagyobb szigetén fekvő város a szubtrópusi éghajlatba tartozik, ami párás meleg nyarakat és enyhe telet jelent. Sokáig Tokiót tartották a legdrágább városnak és ez így is volt, de Japánt is elérte a válság ezért nem kell félni a rémtörténetektől. Amit még tudni illik, Japánban akár mikor megeshet, hogy le kell vennünk a cipőnket.

✈️Tokióba – ✈️Rómából 89.900 Ft

➡️Időpontok itt

Budapestről – Rómába már 9.178 Ft-tól ➡️időpontok itt

✈️Budapestről – ✈️Tokióba 129.900 Ft

➡️Időpontok itt

tokioba

tokio-zsufolt-utca

tokio-templom

Tokió fénypontjának a Császári Palota számít, a történelem kedvelőinek biztosan tetszeni fog az Asakusa negyed is. A Keleti Kertben gyönyörködhetünk a csodálatos virágokban. Nem csak Tokió, de Japán is ismert a remek gasztronómiájáról, ha te is azok közé tartozol, akik imádnak enni, akkor látogass el a város és a világ legnagyobb halpiacára a Cukidzsibe, ahol halak, rákok és más tengeri herkentyűk várnak.

tokioba

japan-kislany


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top