Connect with us

Király repjegyek

Rémisztően oclsó utazások! Foglalj 18 900 Ft-tól

Rémisztően oclsó utazások! Foglalj 18 900 Ft-tól

Szinte félholtan jársz haza a munkahelyedről? Ölni tudnál egy hétvégi kiruccanásért? Nyugi! A pelikan.hu akciójának köszönhetően rémisztően olcsón foglalhatsz és utazhatsz, de csak limitált ideig!

Advertisement

Forró csokizz az adventi Prágában, járd be az ókori Róma látnivalóit, shoppingolj Londonban vagy gyönyörködj a Bledi-tóban és mindezt akciósan.

???????? Az akció vasárnap éjfélig tart! ????????

Hétvégi utazások 18 900 Ft-tól

????12 úti cél ????limitált ajánlat

Utazások ITT  FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top