Connect with us

Hírek

Több utas, mint a járvány előtt. 16,9 millióan utaztak Ryanair-rel augusztusban

Több utas, mint a járvány előtt. 16,9 millióan utaztak Ryanair-rel augusztusban

A Ryanair légitársaság idén augusztusban rekordszámú utast szállított, de szinte havonta döntik meg egyéni rekordjaikat. A fapados társaság ismét megszilárdította pozícióját a légitársaságok között az utasok számát tekintve.

A Ryanair augusztusban 16,9 millió utast szállított. Összehasonlításképpen: 2019 augusztusában a pandémia előtti csúcsérték 14,9 millió volt.

Az európai légiközlekedés-biztonsági szervezet, az Eurocontrol adatai szerint az ír fapados a múlt héten átlagosan napi 3000 járatot hajtott végre, ami majdnem kétszerese legnagyobb riválisához, az easyJethez (1600) képest

Ryanair repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top