Connect with us

Hírek

Qatar Airways újdonságok: jobb ülések, szórakoztató rendszer és gyorsabb Wi-Fi

Qatar Airways újdonságok: jobb ülések, szórakoztató rendszer és gyorsabb Wi-Fi

A közelmúltban a Qatar Airways bemutatta innovatív turista osztályát, a hatalmas változások elsősorban az üléseket érintik. Úgy tűnik, hogy elsősorban a fedélzeti kényelemre és az új technikai megoldásokra fókuszált a légitársaság. Az új ülőhelyek tartalmaznak USB csatlakozót, valamint 4K képernyőt, így az utasok teljes mértékben élvezhetik az ORYX ONE szórakoztató rendszert.

A Qatar Airways szórakoztató rendszere ORYX ONE-ként lehet ismerős, amely több mint 4000 opciót kínál, köztük filmeket, különféle műsorokat és slágereket. Az új képernyők minősége miatt is sokkal jobban élvezhetők a programok.

Hogy még komfortosabb legyen az utazás, az új ülések nagyobb szögben lehajthatók és a lábtér is tágasabb, sőt állítható fejtámasszal is rendelkeznek. Még az új dupla asztalkákat is megemlíteném. További remek hírek közé sorolnám azt is, hogy a Qatar Airways gyorsabb WiFi-t is ígér.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top