Connect with us

Hírek

Qatar Airways: idén 8 új úti célba repülnek

Qatar Airways: idén 8 új úti célba repülnek

A Qatar Airways légitársaság a világ legjobbjai közé tartozik, de nagyon stabil helye van a mi személyes kedvenceink listáján is. Ezért, amikor valami újat hallunk felőlük, figyelmesen hegyezzük a fülünket. Nincs ez másképpen most sem, amikor a 2020-as Kuwait Aviation Show keretén belül a Qatar Airways Group vezérigazgatója, Akbar Al Baker, kijelentette, hogy a légitársaság idén 8 új járattal örvendezteti meg az utasait. Az úti célok hihetetlenül színesek, így a Qatar Airways az adott régión belül továbbra is erős konkurenciát jelent a legnagyobb vetélytársai számára.

Advertisement
A fénykép forrása: www.facebook.com/qatarairways/

„Idén nyolc új úti céllal bővül kínálatunk hálózata a nemrégiben bejelentett görögországi Szantorini, horvátországi Dubrovnik és a japán Oszaka mellett. Ezekkel az új járatokkal immár 177 úti célba tudjuk elszállítani utasainkat az egész világon, megerősítve a tényt, hogy a világ egyik legjobban „csatlakozó légitársasága” vagyunk. Továbbra is színes lehetőségeket és rugalmasságot tudunk biztosítani az utasok számára, üzleti vagy rekreációs utazások keretén belül egyaránt,” mondta Akbar Al Baker.

Az új úti célok egyike a franciaországi Lyon

A Qatar Airways új úti céljai

A Qatar Airways által bejelentett úti (a csomópontjával, azaz a Hamad Nemzetközi Repülőtérrel összekötve):

Nur-Sultan, Kazahsztán – heti 2 járat 2020. március 30-tól,

• Almati, Kazahsztán – heti 2 járat 2020. április 1-jétől, heti négy járat 2020. május 25-től

• Cebu, Fülöp-szigetek – heti 3 járat 2020. április 8-tól,

• Accra, Ghána – napi járatok, 2020. április 15-től,

• Trabzon, Törökország – heti 3 járat 2020. május 20-tól,

• Lyon, Franciaország – heti 5 járat 2020. június 23-tól,

• Luanda, Angola – heti 4 járat 2020. október 14-től,

• Siem Reap, Kambodzsa – heti 5 járat 2020. november 16-tól.

Ahogy látod, a Qatar Airways a múlt évi Rabat, Izmir, Málta, Fülöp-szigetek, Lisszabon vagy Gaborone után továbbra is felettébb lenyűgözően bővíti kínálatát.

Cebu

Az illusztrációs fénykép forrása (a cikk címe mögött): www.facebook.com/qatarairways/


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top