Connect with us

Király repjegyek

Qatar Airways: retúr repjegy Langkawira 159 900 Ft-ért

Qatar Airways: retúr repjegy Langkawira 159 900 Ft-ért

EGZOTIKA A JAVÁBÓL! Utazz a gyönyörű Langkawira az 5* Qatar Airways-szel Budapestről és nyaralj pálmafák árnyékában most szuper áron. Langkawi izgalmas úti cél, a henyélés mellett az aktív sportolóknak, de a turázás szerelmeseinek is kedvez.

Advertisement

Langkawi 159 900 Ft-ért

✅október ✅november ✅december 

Repjegy FOGLALD LE ITT

De minden egzotikus úti célhoz dukálnak a hibátlan strandok és ebből Langkawin sincs hiány. Több tucat kiváló strandot tudnánk felsorolni, de ha igazi vibráló helyre vágysz, akkor neked való a Datai-öböl. Tanjung Rhu exkluzív strandján teljesen ki tudsz kapcsolni, apály idején fedezd fel Pulau Pasir és a Pulau Gasing apró szigeteit.

Langkawin ízlelőbimbóid sem pihennek, mert a helyi konyha valóban páratlan. Kóstold meg az egyedi rizsételeket, mint a kékes-lila Nasi Kerabu, a Nasi Dagang és a Nasi Paradicsom. De ha több mindent szeretnél egyszerre megkóstolni, akkor ne hagyd ki Keropok Lekorot (halas kekszet), Ikan Bakart (grillezett hal), Ayam Percik-et (grillezett pácolt csirke), Apam Balik-ot (édes palacsinta) és a különféle helyi desszerteket.

Langkawi egyébként World Geopark státusszal büszkélkedik, nem meglepő hisz természeti látványosságai magukért beszélnek – madárparkok, buja esőerdők és álomba illő strandok. Az UNESCO által elnyert státusz nemcsak Langkawi természeti szépségét hangsúlyozza, hanem fenntartható társadalmi-gazdasági fejlődését is.

Kattintson a megjegyzésre
To Top