Connect with us

Hírek

Qatar Airways: 100 000 kedvezményes repjegy az egészségügyi dolgozóknak

Qatar Airways: 100 000 kedvezményes repjegy az egészségügyi dolgozóknak

Tudtad, hogy május 12. az Ápolók nemzetközi napja? A Qatar Airways luxus légitársaságnál ezt nagyon jól tudják, ezért egy olyan akcióval rukkoltak elő, amely páratlan a légiközlekedésben. Hétfő éjfélétől a katari légitársaság 100 000 szinte ingyenes repjegyet fog kiosztani az egészségügyi dolgozók között, gondolva azokra, akik a frontvonalban dolgoznak. Amennyiben te is szívesen élnél a lehetőséggel, görgess lejjebb és regisztrálj az űrlapon keresztül.

Advertisement

“Rendkívül hálásak vagyunk az egész világon működő egészségügyi szakemberek elszántságáért és kemény munkájáért, akik ezekben a bizonytalan időkben is megállás nélkül dolgoznak.” – mondta Akbar Al-Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója, a Qatar Airways weboldalán tett nyilatkozatban. “A kedvesség, odaadás és professzionalizmus hősies megjelenése már több százezer életet mentett meg a világ minden pontján.” – folytatja.

Ki jelentkezhet?

Egészségügyi dolgozók – beleértve az orvosokat, ápolókat, laboratóriumi technikusokat, klinikai kutatókat és gyógyszerészeket – a világ minden országából jogosultak az ingyenes repjegyre.

A tisztességes és átlátható jelentkezési eljárás biztosítása érdekében azonban minden ország csak bizonyos számú repjegyet kap. A repjegyek száma az ország lakosságától függ – természetesen a legnagyobb országok kapják a legtöbb ingyenes jegyet.

A frontvonalban dolgozó személyzet legfeljebb két ingyenes turistaosztályú jegyet foglalhat le és bármilyen úti célba repülhet. Az utasnak csak a reptéri illetéket kell kifizetnie. Ezen felül az egészségügyi dolgozók mindegyike 35% kedvezményt kap a vámmentes termékekre a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren (HIA).

Rugalmas repjegyet kapnak

Az orvosi személyzet ingyenes repjegyet foglalhat november 26-ig. A jegyek rugalmasak és ha az utas nem tudna utazni, akkor átütemezhetik őket.

“Most mi vagyunk a soron. Vissza kell adnunk valamit azoknak, akik az egészségügy területén élen dolgoznak. Nincs szó vagy gesztus ezen bátor emberek cselekedeteinek visszatérítésére, de reméljük, hogy az ingyenes Qatar Airways repjegyek lehetővé teszik számukra, hogy legalább egy jót nyaraljanak, meglátogassák a családjukat, a barátaikat vagy felfedezzék álmaik úti céljait.”- jelent meg a Qatar Airways nyilatkozatában.

Hol tudsz jelentkezni?

Az egész világ egészségügyi dolgozói közvetlenül a Qatar Airways weboldalon regisztrálhatnak május 11. (23:00) és május 18. (22:59) között. Az ingyenes repjegyek tulajdonosai mindig másnap jelennek meg.

Borítókép forrása: shutterstock.com / NextNewMedia


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Irány a mesebeli Bari! Foglalj most 11 215 Ft-tól https://t.co/bLmVZhMsIuMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
NAP AJÁNLATA: Exkluzív all inclusive nyaralás Egyiptomban, ötcsillagos szállodában 164 615 Ft-tól https://t.co/ZGpGPY2IGPMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Megszűnt a beutazási korlátozás Magyarországra hat országból https://t.co/kEbQGF1iXwMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Olaszország feloldja a korlátozásokat, elfogadják a covid-igazolványokat https://t.co/EZXTlXu5xAMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Bővíti kínálatát Debrecenből a Wizz Air légitársaság. Foglalj most 8 814 Ft-tól https://t.co/qAlrrnJCvNMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Július 1-re minden magyarországi fürdő kinyithat. Wellness csomagok most 27 900 Ft-tól https://t.co/MTGRqagW7hMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Törökországban minden korlátozást feloldanak https://t.co/pkNHPGSbnOMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
FRISS HÍREK: Oltás és teszt nélkül utazhatunk Spanyolországba https://t.co/yTMxbN3e9AMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Oltás és teszt nélkül utazhatunk Horvátországba https://t.co/m5ubF88gMPMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Görögország: koronavírus vonatkozású utazási és belépési követelmények https://t.co/EnLa0pJSzAMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top