Connect with us

Hírek

„Köszönjük tanárok!” A Qatar 21 000 ingyenes repjegyet kínál fel a világ tanárainak!

„Köszönjük tanárok!” A Qatar 21 000 ingyenes repjegyet kínál fel a világ tanárainak!

A tanárok világnapja alkalmából, a Qatar Airways legújabb programjának keretén belül 21 000 ingyenes repjegyet kínál fel a tanárok számára, hogy így köszönje meg az oktatás terén végzett létfontosságú munkájukat. Mutatjuk a részleteket.

„A tanárok világnapja alkalmából ezúton szeretnénk köszönetet mondani a világ minden tanárának a kemény munkáért és az oktatás iránti elkötelezettségért. A magas színvonalú oktatás iránti elkötelezettségük továbbra is inspirál bennünket ezekben a bizonytalan időkben. Hogy kifejezzük hálánkat, ingyenes jegyet kínálunk 21.000 tanárnak…“ – írta a Qatar Airways sajtóközleményében.

A légitársaságnak nem ez az első ilyen akciója. Tavasszal a Qatar Airways 100 000 darab ingyenes repülőjegyet ajánlott fel az egészségügyi dolgozóknak szerte a világon, hogy így köszönje meg a pandémia alatt nyújtott munkájukat. A jegyek (épp úgy ahogy most) a turista osztályra voltak érvények, de a légitársaság teljes járathálózatán felhasználhatók voltak. A szerencsés oktatók az ingyenes jegyek mellé idén, egy 50% kedvezményre jogosító bónuszt is kapnak, amelyet a Qatar Airways jövőbeli járatain használhatnak majd fel a maguk, illetve családtagjaik részére.

Fontos tudni azonban, hogy a becsekkolás során a kedvezmény igénybevételére jogosult személyektől kérni fogják, hogy eredeti, munkahelyi fényképes igazolványával igazolják magukat. Még többet a remek akcióról itt lehet megtudni.

(Forrás: https://www.qatarairways.com/en/offers/thank-you-teachers.html)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top