Connect with us

Utazások

Álomnyaralás karnyújtásnyira! Punta Cana all inclusive ellátással

Álomnyaralás karnyújtásnyira! Punta Cana all inclusive ellátással

Érezted már valamikor úgy, hogy hirtelen abbahagyod az aznapi teendők végzését, veszel egy repülőjegyet, kisétálsz az irodádból és itt hagysz egy bő hétre csapot-papot? Sokan vagyunk ezzel így. Most egy pillanatra emlékezz vissza arra, milyen tájat láttál lelki szemeid előtt, amikor a képzeletbeli úti célodra gondoltál. Megvan? Na, akkor kitaláljuk, ez volt az:

Ez itt Punta Cana, a Dominikai Köztársaság egyik legkedveltebb települése. Az ország partvidéke kilométerek százain keresztül húzódik, mely pálmafákkal övezett fehér homokos strandokból, más részeken pedig drámai sziklás övezetekből tevődik össze. Legyen szó hangulatos halászfalvakról a part mentén kikötött hajókkal, egykor kalózok által megszállt öblökről, esetleg kényeztető turisztikai komplexumokról, fő vonzerejük közös: a tengerpart.

Punta Cana a Dominikai Köztársaság legnépszerűbb turisztikai célpontja, Altagracia tartományban található. Strandjait rengetegen tartják a legszebbeknek az egész világon. Kiváló infrastruktúrája, a Punta Cana Nemzetközi Repülőtérről való könnyű megközelíthetősége, valamint a helyi kirándulások és szórakoztató programok végtelen lehetőségei teszik a Punta Cana-t ideális helyszínévé egy álomnyaralásnak. Kezedben egy pohár Mamajuana koktéllal, a „Bachata” és a „Merengue” ritmusa által ringatva nem fogsz tudni ellenállni a „minden a legnagyobb rendben van” érzésnek. Ja, és el ne felejtsük megemlíteni a kiváló dominikai konyhát. Ha nem vagy vegetáriánus, mindenképpen kóstold majd meg nemzeti ételüket. Ennek neve a La Bandera, mely az ország zászlójának színeiben pompázik.

Mit szólnál ahhoz, ha az álmod valóra válna? Most igazán megéri, hiszen egy olyan olcsó utazási csomagot kínálunk, mely tartalmazza a repülőjegyet és a szállást is a Vista Sol Punta Cana 4* isteni hotelben all inclusive ellátással. Kiváló szobákon kívül 3 medencével, napozóterasszal, wellnessközponttal (felárért) és animációs programokkal  fog kényeztetni. Amit éttermében elfogyasztasz, ledolgozhatod majd az edzőterembenstrandröplabda- és teniszpályán. A gyerekeket gyermekmedence és miniklub várja. 

8 napos utazás Punta Canán

Most 391 755 Ft-tól FOGLALD LE ITT

Kattintson a megjegyzésre
To Top