Connect with us

Király repjegyek

Prága agusztusban repjeggyel, remek szállással 32 320 Ft-ért

Prága olyan, akár egy 3D-s tankönyv – román stílusú kápolnák és pincék, gótikus katedrálisok, barokk paloták és kertek, világi szecessziós épületek és egyedi kubista építészet. Viszont nem kell szakértőnek lenned, hogy élvezni tudd a város művészeti, kulturális és építészeti remekműveit. Kóstolj bele a cseh gasztronómiába, de ne fogyókúra közben utazz ide, mert jó sörök és más finomságok várnak. Sétálj a Moldva folyó partján és kapcsolódj ki a száztornyú városban. Utazz nyáron Prágába – 5 napos utazás, retúrjeggyel, illetékkel remek szállással 32 320 Ft-ért.

Példa dátum: augusztus 1-5

Retúrjegy Prágába 1 főre 14.795 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Szállás Penzion Sofi

Szállás 2 főre 35 050 Ft-ért     FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top