Connect with us

Király repjegyek

Repülőjegy Portoba 20 024 Ft-ért!

Repülőjegy Portoba 20 024 Ft-ért!

Portugália második legnagyobb városa nem is más, mint Porto, amelyről később az ország is a nevét kapta. A város híres a hidakról és a remek borokról, valamint dimbes-dombos fekvése miatt kellemes, de fárasztó sétákra is számíthatunk, ezért érdemes kényelmes cipőt vinni. Ha itt jársz látogass el az óvárosba, ahol nagyon sok régi épületet tekinthetsz meg, mint pl.: a város legrégebben épült templomát az Igreja de Sao Francisco-t és a 75,6 méteres Torre dos Clerigos Porto-t. És most akciós áron utazhatsz Portoba decemberben, mégpedig 20 024 Ft-ért!

Budapest – Porto – Budapest

➡️Nézd meg az időpontokat

Legjobb időpont: december 14.-18.

porto-1

porto-2

Ahogy feljebb emlitettük Portó a hidak városa, ezért mindenképp tekints meg a Dom Luis hidat, mely a Ribeirát köti össze Vilanova de Gaiaval, valamint a Dona Maria hidat.

porto-3

A híres portói bort már évszázadokkal ezelőtt kezdték el gyártani. Itt léted alatt látogass el a híres borospincékbe és kóstold meg a helyi finom borokat.

porto-4

porto-5


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top