Connect with us

Király repjegyek

Titokzatos Peru 1 napos new yorki megállóval 156.900 Ft

Titokzatos Peru 1 napos new yorki megállóval 156.900 Ft

Dél-Amerikába általában nagyon költséges eljutni. Lenyűgöző tájaiért azonban még így is sokan pattannak repülőre. Az Ősi Inkák és Mayák titkait már nem csak a tehetősebbek fedezhetik fel. Most 156.900 Ft-ért repülhetsz Limába! Bónuszként a visszaúton egy napra megállhatsz New Yorkban is 😉 Az alábbi gombra kattintva egy naptárhoz jutsz ahol látni fogod a szabad időpontokat az oda és visszaútra. Válaszd ki az odaút dátumát illetve a visszaindulásét Limából. A visszaúton már hozzáadtunk egy egy napos útmegszakítást New Yorkban, a járat részleteinél a következő lépésben látni is fogod.

Peru + New York 156.900 Ft

Budapest ✈ Lima ✈ Newark ✈ Bécs 2 x 23 kg poggyász

Repjegy 156.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Limában él Peru lakosságának kétharmada (cirka 8 millió lakos). Régi nevén Rimac, a folyó után, ami átfolyik rajta. Mivel a Spanyolok számára ennek a szónak a kiejtése nehézségeket okozott, egyszerűbb Lima névre változtatták. A városban a hőmérséklet szinte egész évben 20-25°C közt mozog és Kairó után a második legszárazabb főváros. Az ide látogatókat főként csodás tájai és a híres Machu Picchu vonzza leginkább.

Fedezd fel Peru páratlan színeit, ízeit, természeti szépségeit! Lesz mit posztolni az Instán!

A hazaúton pedig a csodás tájak után irány a felhőkarcolókkal zsúfolt mindig pörgő New York. A naptárt használva 1 napot tölthetsz el itt, de ha többet szeretnél, csak szólj nekünk a 06 1 999 5657-es számon, vagy a repulojegy@pelikan.hu email címen és befoglaljuk neked akár több napra is.

Peru + New York 156.900 Ft

Budapest ✈ Lima ✈ Newark ✈ Bécs 2 x 23 kg poggyász

Repjegy 156.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Kattintson a megjegyzésre
To Top