Connect with us

Király repjegyek

Titokzatos Peru 1 napos new yorki megállóval 156.900 Ft

Titokzatos Peru 1 napos new yorki megállóval 156.900 Ft

Dél-Amerikába általában nagyon költséges eljutni. Lenyűgöző tájaiért azonban még így is sokan pattannak repülőre. Az Ősi Inkák és Mayák titkait már nem csak a tehetősebbek fedezhetik fel. Most 156.900 Ft-ért repülhetsz Limába! Bónuszként a visszaúton egy napra megállhatsz New Yorkban is ???? Az alábbi gombra kattintva egy naptárhoz jutsz ahol látni fogod a szabad időpontokat az oda és visszaútra. Válaszd ki az odaút dátumát illetve a visszaindulásét Limából. A visszaúton már hozzáadtunk egy egy napos útmegszakítást New Yorkban, a járat részleteinél a következő lépésben látni is fogod.

Advertisement

Peru + New York 156.900 Ft

Budapest ✈ Lima ✈ Newark ✈ Bécs 2 x 23 kg poggyász

Repjegy 156.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT

Limában él Peru lakosságának kétharmada (cirka 8 millió lakos). Régi nevén Rimac, a folyó után, ami átfolyik rajta. Mivel a Spanyolok számára ennek a szónak a kiejtése nehézségeket okozott, egyszerűbb Lima névre változtatták. A városban a hőmérséklet szinte egész évben 20-25°C közt mozog és Kairó után a második legszárazabb főváros. Az ide látogatókat főként csodás tájai és a híres Machu Picchu vonzza leginkább.

Fedezd fel Peru páratlan színeit, ízeit, természeti szépségeit! Lesz mit posztolni az Instán!

A hazaúton pedig a csodás tájak után irány a felhőkarcolókkal zsúfolt mindig pörgő New York. A naptárt használva 1 napot tölthetsz el itt, de ha többet szeretnél, csak szólj nekünk a 06 1 999 5657-es számon, vagy a repulojegy@pelikan.hu email címen és befoglaljuk neked akár több napra is.

Peru + New York 156.900 Ft

Budapest ✈ Lima ✈ Newark ✈ Bécs 2 x 23 kg poggyász

Repjegy 156.900 Ft-ért    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top