Connect with us

Király repjegyek

Népszerű: Mallorca szeptemberben 18 515 Ft-tól

Népszerű: Mallorca szeptemberben 18 515 Ft-tól

Mallorcát jogosan nevezik a Baleár-szigetek gyöngyszemének, hiszen egy igazi felkapott üdülőparadicsom. Autentikus zegzugaival és természeti szépségeivel mindenkit elvarázsol, a hófehér tengerpartjairól már nem is beszélve. Ha neked is fontos az ár/érték arány, akkor most csapj le a az olcsó repjegyre! Foglalj Bécsből induló járatot és készülj fel a nagy kalandra!

Palma de Mallorca Bécsből: 18 515 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 22 – 27

Palma Mallorca Közv. járat Bécs Közv. járat
Palma Mallorca
18.515 Ft-tól Foglalj

Palma de Mallorca a sziget legnagyobb és egyben legforgalmasabb városa. A városban található nevezetességek közé tartozik a Catedral de Palma, vagy a lenyűgöző Bellver-kastély. Ezek egyszerűen gyalog vagy kerékpárral elérhetők. Érdemes egy kis kitérőt tenni a Calatrava labirintus felé, ahol minden sarkon egy templom található. Ez a környezet igazi meghitt hangulatot teremt majd.

Mallorca a zöld dombjairól, sziklás öbleiről és a türkizkék partjairól is jól ismert. Strandolás mellett biztosan jól fog esni egy kis túrázás a természetben. Ha igazi különlegességeket szeretnél kipróbálni, akkor vegyél részt só főzésben vagy a házi selyemszövésen.

Szereted az izgalmas programokat? Akkor búvárkodj a kristálytiszta tengerben, vagy látogass el a három híres barlang egyikébe. A legismertebb közülük a Sárkány barlang, ami Mallorca egyik legkülönlegesebb természeti látványosságai közé tartozik.

Kattintson a megjegyzésre
To Top