Connect with us

Király repjegyek

Olcsó repülőjegy Berlinbe, már 10 998 Ft-tól

Olcsóbb, mint autóval, vonattal vagy busszal. A Ryanair ismét nagyon alacsony áron kínál repjegyeket Budapestről Berlinbe. Csak ki kell választanod a megfelelő dátumot! Erről pedig a lejjebbi naptárunk is biztosítani fog, hiszen van miből válogatni. Ismerd meg a várost, amely tele van nagyszerű emberekkel, finom ételekkel, a mindenütt jelenlévő történelemmel – ehhez pedig segítségül szolgál egy szuper repjegy is 10 998 Ft-tól! A jegyek száma ezen az áron korlátozott, így  foglalj minél hamarabb. Nagyszerű lehetőség, hogy olcsón utazz Berlinbe.

Budapest – Berlin – Budapest ➡ már 10 998 Ft-tól

Ezek a legolcsóbb időpontok:

március 9-13, március 16-21, március 23-27, április 7-11

Olcsó szállások Berlinbe ITT

lod na rieke v centre berlina

Berlinbe a mai napig érződik a tragikus történelem. 1961-ben ketté osztotta a berlini fal, amely 1989-ig állt, és a jelképe lett a hidegháborúnak, a fal leomlása után új szakasz kezdődött. Ma Berlin egy liberális, és fontos kulturális központ. Közkedvelt úti céllá nőtte ki magát, nemcsak azok számára, akik a történelmet kajtatják, hanem a fiatalok számára is, akik a szórakozás miatt látogatnak el ide. A rengeteg múzeum és látnivaló mellett, ne feledkezz meg a helyi finom sörökről sem.

parik v berline
Berlin

 

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top