Connect with us

Hírek

Olaszországban márciusban indulhatnak az első tengerjárók

Olaszországban márciusban indulhatnak az első tengerjárók

A járvány miatti több hónapos szünet után március 27-én induhatnak újra a Carnival Corporationhöz tartozó Costa Cruises járatai Olaszországbanadta hírül nemrégiben a travelandleisure.

Több hónapos szünet után márciusban indulhatnak útjukra az első tengerjárók Olaszországban. A szezont a cég zászlóshajója, a Costa Smeralda nyitja három, négynapos körutazásokkal, többek között Savona, La Spezia, Civitavecchia, Nápoly, Messina és Cagliari érintésével. Május 1-től már hosszabb, egyhetes körutazásokat is lehet tenni a Földközi-tenger nyugati részén: Olaszország, Franciaország és Spanyolország körül. A Costa Luminosa május 2-án indul újra Triesztből egyhetes utakra Görögország és Horvátország érintésével.

A társaság természetesen új biztonsági és egészségügyi előírásokat is bevezetett: a hajók kapacitását csökkentették, a beszállás szakaszosan zajlik, a fedélzeten a COVID-19-tesztek mellett, hőmérséklet ellenőrzéseket is végeznek majd a vendégeken és a személyzeten. Emellett maszkra is szükség lesz a közös terekben.

Olaszországban

A hajózás világszerte új szabályok szerint indul újra, több társaság és maguk az ország is nagyon óvatosak a visszatéréssel. Nemrég például a Travel + Leisure hívta fel a figyelmet arra, hogy július 1-jétől az American Queen Steamboat hajós társaság és annak testvércége a Victory Cruise Lines csak a koronavírus ellen beoltott utasokat engedi majd fel a fedélzetre. Kanada pedig, a súlyosbodó járványhelyzet miatt 2022-ig nem is fogad óceánjárókat.

(Forrás: travelandleisure)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top