Connect with us

Hírek

Október 1-ig nem repül flydubai Budapestről

Október 1-ig nem repül flydubai Budapestről

Legkorábban október 1-től

A foglalási rendszerekben már csak október 1-től lehet a flydubai Budapest – Dubaj járataira foglalni. A járat június 27-én indult volna, azonban nagy valószínűséggel a Boeing 737 MAX 8-as gépek repülési tilalma miatt a jelenlegi információk szerint legkorábban csak 3 hónappal később indul.

Advertisement

Emirates-szel repülhet, akinek van jegye

A légitársaság minden változásról értesíti az érintett utasokat. Az érvényes repülőjeggyel rendelkező utasokat az Emirates légitársaság járataira foglalják át.

Emirates Boeing 777-300ER photographed on August 17, 2015 from Wolfe Air Aviation’s Lear 25B.

Nem tudni meddig tart a repülési tilalom

A Boeing 737 MAX 8 gépek repülési tilalmát április 13-án rendelték el. A Boeing már javította a szoftverhibát, ám egyelőre nem lehet tudni mikor kerül feloldásra a tilalom.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top