Connect with us

Király repjegyek

Nyaralj idén Szalonikiben! Retúr repjegy 14 660 Ft-tól

Nyaralj idén Szalonikiben! Retúr repjegy 14 660 Ft-tól

Ha még nincs meg az idei nyaralásod, ne búsulj. Találtunk egy szuper repjegyet Szalonikibe. A repjegy mellé adunk pár szállás és látnivaló tippet is, mivel Szalonikit rengeteg kis város, falucska és sok sziget veszi körül, kiváló úti cél a térség felfedezéséhez is. Na de lássuk csak azt a repjegyet:

Budapest – Szaloniki – Budapest 14 660 Ft-tól

📆 Példa dátum: szeptember 10 – 17

Budapest Közv. járat Szaloniki Közv. járat Budapest
14.660 Ft-ért Foglalj

thessaloniki-kilatas

Időjárás

A szeptemberi időjárástól sem kell féni, az első őszi hónapban átlagosan 30 fokra számíthatsz.

thessaloniki-setany

Szállás

A pelikan.hu oldalon olcsó szállásokból válogathatsz. Várnak az apartmanok, nyaralók és a különböző hotelek. Már csak választani kell, KATT IDE.

Közlekedés

Szaloniki központjába a repülőtérről eljuthatsz busszal (620 Ft felnőttek), gyermekek 6 éves korig ingyen utazhatnak. Ha esetleg szeretnéd bejárni a környező falucskákat vagy településeket, a pelikan.hu oldalán autót is bérelhetsz.

Legfontosabb látnivalók

Mindenképp látni kell a város szimbólumát, a Fehér tornyot, amely még az Oszmán Birodalomból maradt fenn. Ha már megnéztétek a tornyot közvetlenül mellette találod az Arisztotelész teret is, így ezt se hagyd ki. De érdemes a város legfontosabb templomát a Ieros Naos Agias Sofias-t is megtekinteni, valamint sétálni egyet a megújult sétányon.

thessaloniki-templom

thessaloniki-nagy-sandor

Kattintson a megjegyzésre
To Top