Connect with us

Király repjegyek

Hány forint Bécs és Nizza közt a távolság? Repjegyek a szomszédoktól és itthonról is

Hány forint Bécs és Nizza közt a távolság? Repjegyek a szomszédoktól és itthonról is

Nizza egy igazi múzsa. Azt már Picasso, Monet, Chagall vagy Matisse is tudta, hogy a francia Riviéra legnagyobb városa olyan szépséggel rendelkezik, melyet muszáj vászonra vetni és megörökíteni az utókor számára. Persze a gyönyörű látkép egyáltalán nem az egyedüli indítéka annak, miért ideális az a hely az élet élvezésére.

Repjegyek Nizzába:

Romantikus séták

A Promenade des Anglais nem csupán egy sétány. Nem csak a Földközi-tenger partjának 7 km hosszú gyönyörű darabja. Mára már szinte a Francia riviéra szimbólumává vált, és különleges nyüzsgése nagyon kellemes élmények alapja lehet. A tengerpart mellett az óváros, azaz a Vieille Ville az a hely, amely a nizzai kirándulások során kötelezőnek tekinthető. A 17.-18. századbeli épületek csak minimális változásokon mentek keresztül a mai napig. Innen északra fekszik a magasztos Massena-tér, mely a város közvetlen centrumának számít.

Művészet a köbön

Nizza legszebb múzeumának sokan a Musée Matiss-t tartják, a művészetet kifejezetten nem túlságosan kedvelő turisták is szívesen látogatnak el ide a hely nyugalmas kisugárzása miatt. Modern alkotások a MAMAC (Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain) falai között rejlenek. Van itt azonban hangszermúzeum is, például, mégpedig a Palais Lascaris-ben. Ez a lista nagyon hosszúra nyúlhatn, és a nizzai galériák és múzeumok abszolválása egy önálló, többnapos kirándulást is kitehet. 

A fényképek forrása: Shutterstock

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top