Connect with us

Király repjegyek

Nizza májusban? Retúr repjegy most akár 12 250 Ft-tól

Nizza májusban? Retúr repjegy most akár 12 250 Ft-tól

Côte d’Azur kétségtelenül az egyik legvonzóbb tengerparti úti cél Európában, és gyakran nevezik „Crème de la crème-nek” -, ami magyarul annyit jelent krémek krémje. Jelenleg 12 250 Ft-tól vásárolhatod meg repjegyed bécsi indulással. De kivételes áron foglalhatsz nyári időpontokra is 😉

Nizza Bécsből 12 250 Ft-tól

Példa dátum: május 20-24

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Az egyik legszebb strand sétány Európában

A legtöbb turistát a Promenade des Anglais-nál találjuk. Nem csoda, a 6 kilométeres sétány a part mentén húzódik, a repülőtértől egészen az Operáig és valóban gyönyörű. Ha körülnézel, láthatod, milyen harmóniát alakít ki az azúrkék tenger, az égbolttal, a nap sugaraival és a színekben pompázó virágokkal! Egyszer látni kell!

Leírhatatlan hangulat

Nizza régebbi része – Vieux Nice – ismert a szűk utcákról, amely számos éttermet, kávézót, éjszakai klubot és üzleteket rejt. A város nagyon szép, érezhető a francia báj és a szűk utcákon barangolva kellemesen hűsít a tengeri levegő. Kóstolj meg egy ízletes francia bagettet, francia bort és élvezd a város csodálatos éjszaka hangulatát. Egy igazán jó tipp a nyári vakációra!

Francia ételek egy kis mediterrán konyhával megspékelve

Melyik az az étel, amely jellemző Nizzára? Salad Niçoise. Vagyis tonhal saláta burgonyával, tojással, salátával és baguette-tel. Természetesen kóstold meg az ún. Socci = meleg palacsintát paradicsommal és szardella. És persze ne felejtsük el, a Földközi-tenger finomságait sem! A francia konyha nem hiába híres az egész világon és Nizzában erről minden sarkon megbizonyosodhatsz.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top