Connect with us

Király repjegyek

Nizza májusban? Retúr repjegy most akár 12 250 Ft-tól

Nizza májusban? Retúr repjegy most akár 12 250 Ft-tól

Côte d’Azur kétségtelenül az egyik legvonzóbb tengerparti úti cél Európában, és gyakran nevezik „Crème de la crème-nek” -, ami magyarul annyit jelent krémek krémje. Jelenleg 12 250 Ft-tól vásárolhatod meg repjegyed bécsi indulással. De kivételes áron foglalhatsz nyári időpontokra is 😉

Nizza Bécsből 12 250 Ft-tól

Példa dátum: május 20-24

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Az egyik legszebb strand sétány Európában

A legtöbb turistát a Promenade des Anglais-nál találjuk. Nem csoda, a 6 kilométeres sétány a part mentén húzódik, a repülőtértől egészen az Operáig és valóban gyönyörű. Ha körülnézel, láthatod, milyen harmóniát alakít ki az azúrkék tenger, az égbolttal, a nap sugaraival és a színekben pompázó virágokkal! Egyszer látni kell!

Leírhatatlan hangulat

Nizza régebbi része – Vieux Nice – ismert a szűk utcákról, amely számos éttermet, kávézót, éjszakai klubot és üzleteket rejt. A város nagyon szép, érezhető a francia báj és a szűk utcákon barangolva kellemesen hűsít a tengeri levegő. Kóstolj meg egy ízletes francia bagettet, francia bort és élvezd a város csodálatos éjszaka hangulatát. Egy igazán jó tipp a nyári vakációra!

Francia ételek egy kis mediterrán konyhával megspékelve

Melyik az az étel, amely jellemző Nizzára? Salad Niçoise. Vagyis tonhal saláta burgonyával, tojással, salátával és baguette-tel. Természetesen kóstold meg az ún. Socci = meleg palacsintát paradicsommal és szardella. És persze ne felejtsük el, a Földközi-tenger finomságait sem! A francia konyha nem hiába híres az egész világon és Nizzában erről minden sarkon megbizonyosodhatsz.

Nizza májusban? Retúr repjegy most akár 12 250 Ft-tól
5 (100%) 1 vote[s]

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Legnépszerűbb (TOP 5)

Ajánljuk:

Király repjegyek

CSÖKKENT AZ ÁR: Krabi a főszezonban 149 900 Ft-ért

Szerző június 17, 2019

Király repjegyek

Dolce Vita Bariban már 31 940 Ft-ért

Szerző június 17, 2019

Király repjegyek

Qatar Airways akció: Goa Budapestről 129 900 Ft-ért

Szerző június 14, 2019

Király repjegyek

10+1 ok miért nyaralj a Maldív-szigeteken!

Szerző június 13, 2019
Advertisement
Advertisement
To Top