Connect with us

Király repjegyek

Mennyi? Retúr repjegy New Yorkba már 124.900 Ft!

Mennyi? Retúr repjegy New Yorkba már 124.900 Ft!

Ahogy az a híres nótában is elhangzik, New Yorkban nincs olyan, amit ne tehetnél meg, ez a lehetőségek földje. A soha nem alvó város tárt karokkal fogadja az évente idelátogató több millió turistát. Egyszer látni kell a kilátást a Rockefeller Centerből, át kell élni az érzést, amikor áthaladunk a Brooklyn hídon, a szívdobogtató impulzust az 5. sugárút mentén és a békés nyugalmat aCentral Parkban. Vásárold meg most te is akciósan repjegyed budapesti indulással. A Portugáliában, Lisszabonban az odaúton 4-5  órás és a hazaúton 4 órás átszállás vár. Időpontokat 2019 szeptemberétől egészen 2020 januárig találsz, szóval van miből válogatni! Ami a poggyászt illeti, 8 kg kézipoggyászt vihetsz fel ingyenesen a gépre. Irány New York!

Advertisement

Budapestről New Yorkba már 124.900 Ft-tól

Időpontok: 2019 szeptember – 2020 január között

Az ár nem tartalmazza a feladott poggyászt

Repjegy 124.900 Ft  FOGLALD LE ITT

New Yorkba

New Yorkba


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top