Connect with us

Király repjegyek

Ütős ár: New York már 109 900 Ft-tól

New York City. A nagy Alma. A betondzsungel. A város, amely sosem alszik. A becenevek végtelenek. Ez az egyik legszebb város, bár lehet, hogy nem annyira szép, mint Athén, Párizs vagy London, de a maga módján mindenkit elvarázsol. Mindenkinek legalább egyszer az életében el kell látogatnia New Yorkba. Nem is lenne erre jobb alkalom, mint most, amikor 109 900 Ft-tól vásárolhatod meg retúr repjegyed Budapestről. Időpontokat az amerikai álomhoz egészen decembertől márciusig találsz.

Retúr repjegy: New York már 109 900 Ft-tól

Időpontok ITT

NYC a világ vezető globális városa és Amerika legnépesebbje is egyben. Központja az üzleti, kereskedelmi, egészségügyi, oktatási, de a szórakoztatási életnek is. Világhírű kulturális élete miatt érdemes ide ellátogatni és kiélvezni az amerikai álmot. Biztos lehetsz abban, hogy a repülőjegyed New Yorkba felejthetetlen élményekkel gazdagít majd. New York kétségtelenül bevásárló paradicsom is. Rengeteg mennyiségű üzlet és márka közül választhatsz, ahol igazán remek árakon szerezheted be kedvenc darabjaidat.

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top